Kauneushoitola Beautyzone

Olemme erikoistuneet tehokkaisiin erikoiskasvohoitoihin. Palveluvalikoimamme pystyy vastaamaan useimpiin ihonhoidon haasteisiin. Käytössämme ovat turvalliset ja laadukkaat hoitolaitteet sekä laadukkailla ammattikosmetiikkasarjoilla tehtävät perinteiset puhdistavat- sekä hemmottelevat hoidot. Seuraamme aktiivisesti, mutta kriittisesti kaunedenhoitoalan kehitystä. Laajennamme hoitolaite- ja tuotevalikoimaamme sitä mukaa, kun löydämme mielestämme toimivia, tehokkaita ja turvallisia hoitomenetelmiä.

Periaatteemme on, että emme koskaan anna asiakkaalle turhia lupauksia vaan kerromme realistisesti eri hoitomuodoista, niiden mahdollisuuksista ja hoidoilla saatavista tuloksista. Tarjotaksemme asiakkaillemme ajanmukaista, tuloksellista ja ammattitaitoista ihon- ja kauneudenhoitoa, pidämme yllä ammattitaitoamme säännöllisillä jatkokoulutuksilla

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman rentouttavan ja rauhallisen hoitokokemuksen. Tämän vuoksi emme pääsääntöisesti vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Hoitohuoneemme erillisiä, yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita, jolloin asiakkaan yksityisyys säilyy.

Käytämme ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Käytössämme ovat mm. Enrviron® -Dermapen dermaceuticals, -Gerard´s sekä Pandhys™ -tuotteet. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen varmistamiseksi, annamme myös opastusta monipuolisia hoitojamme tukevien kotihoitotuotteiden valitsemisessa.

Henkilökunta

Arja Meriranta

  • Estenomi, Kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulu Stadia, Hki 2002
  • Maskeeraaja, Erikoisammattitutkinto, Kauneudenhoitoalojen ammattioppilaitos, Hki 1998
  • Dipl.kosmetologi, Suomen Kosmetologikoulu, Hki 1989
  • Kansainvälinen Cidesco-tutkinto, Hki 1989

Olen työskennellyt yrittäjänä sekä kauneudenhoitoalan maahantuojien palveluksessa Helsingissä vuodesta 1989 lähtien. Keväällä 2011 muutin takaisin kotiseudulleni Kuopioon, jossa jatkan yritystoimintaani. Toivotan uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi!

Tutkintojen lisäksi olen suorittanut lukuisia maahantuojien, laitevalmistajien sekä Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston järjestämiä koulutuksia. Olen Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) sekä Suomen Cidesco ry.n jäsen.

Teen Beautyzonessa pääasiassa kasvojen laitehoitoja sekä ripsien kestotaivutukset sekä ripsien- ja kulmien värjäykset.

Verna Laamanen

  • SKY-kosmetologi
  • Erikoisosaaminen: sokeroinnit

Verna palvelee käsi- jalka- vartalo- ja sokerointiasiakkaamme. Lisäksi hän tekee perinteisiä kasvohoitoja, suurimman osan laitehoitovalikoimastamme sekä ripsien- ja kulmien värjäykset.