BZ-One- erikoiskasvohoidot ovat miellyttäviä, kivuttomia laitteiden seka aineiden yhdistelmähoitoja. Voit valita tehokosteuttavan hyaluronihappohoidon tai kirkastavan, elvyttävän ja kosteuttavan laser-vitamiinihoidon.

BZ-ONE ERIKOISKASVOHOIDOT

BZ-One- erikoiskasvohoidot ovat miellyttäviä, kivuttomia laitteiden seka aineiden yhdistelmähoitoja. Voit valita tehokosteuttavan hyaluronihappohoidon tai kirkastavan, elvyttävän ja kosteuttavan laser-vitamiinihoidon.

BZ-One hyaluronihappohoito -tehokosteuttava kasvohoito

Tehokas kasvohoito kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutta. Hoito sopii myös sekä herkälle että couperosaiholle. Tehokosteutuksen lisäksi hoito pehmentää ihoa, antaa sille täyteläisyyttä ja silottaa pintajuonteita.

Hoidon pääasiallinen kosteuttava ainesosa on hyaluronihappo. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan kehossamme muun muassa silmissä, rustossa ja nivelissä, mutta ennen kaikkea ihossa. Hyaluronihappo toimii ihossa solujen välisenä täyteaineena. Sillä on olennainen osa myös monissa ihon mekaanisissa toiminnoissa, kuten elastisuudessa ja palautumisessa. Hyaluronihappo pitää ihon kimmoisana ja pehmeänä. Se pystyy sitomaan tehokkaasti kosteutta ja lisäksi sillä on juonteita silottava vaikutus. Hyaluronihappoa käytetään myös ihoon pistettävissä täyteaineissa.

Hoidon teho perustuu tehokkaan hyaluronhapposeerumin imeyttämiseen syvälle ihoon kolmitaajuisen ultraäänen avulla. Hyaluronihapposeerumi sisältää usean eri molekyylikoon hyaluronihappoa joka antaa iholle pitäkestoista kosteutta. Seerumin sisältämä anti-aging -yhdiste edistää kollageenisynteesiä ja silottaa juonteita. Anti-hyaluronidaasi -yhdiste ´suojaa hyaluronihapon hajoamiselta estäen hyaluronidaasi -entsyymin toimintaa ja suojaamalla ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa hapettumista.

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät.

Asiakkaan on hyvä huomioida, että käyttämämme ultraäänilaite ei ole puhdistava ultraäänilaite vaan ns. varsinainen ultraäänilaite, jossa hyödynnetään itse ultraäänienergiaa ja sen fysiologisia vaikutuksia. Puhdistavassa ultraäänihoidossa ultraääntä käytetään ns. puhdistuspään värähtelyn aikaansaamiseksi.

Hoidon aluksi iho kuoritaan miedolla AHA-kuorinnalla. Tämän jälkeen tehdään hyaluronihapon imeytys. Hoidon lopuksi iholle laitetaan superkosteuttavaa hyaluronihappoa, pakastekuivattuja sargasso- ja durvilla –leviä sekä tyrniä sisältävä erikoisnaamio.

Hoito on täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan toiveesta hoitoon on mahdollista lisätä kasvohieronta. Ilmoita hierontatoiveesta ajanvarauksesi yhteydessä.

BZ-One hyaluronihappohoito -tehokosteuttava kasvohoito 145,00 €
– Hoidon kesto n. 50 minuuttia.

+ kasvohieronta 40,00 €
– Hoidon kesto n. 65-70 minuuttia.

BZ-One -Laser-vitamiini -kasvohoito

Tämä miellyttävä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille kirkastamaan, uudistamaan, elvyttämään ja kosteuttamaan ihoa. Hoidon aluksi kasvot käsitellään matalateholaserilla, joka antotehosta riippuen joko aktivoi kollageenin tuotantoa tai rauhoittaa lievää aknea ja epäpuhdasta ihoa. Tämän jälkeen kasvot kuoritaan miedolla AHA-kuorinnalla (kemiallinen kuorinta), joka uudistaa ja kirkastaa ihoa. Sen jälkeen imeytetään A- E ja C-vitamiinia sisältävä tiiviste ultraäänen avulla. Ultraäänen vaikutuksista lisätietoa BZ-One hyaluronihappohoidon tekstistä. Hoidon lopuksi laitetaan ihotyypin mukainen erikoisnaamio. Hoito on miellyttävä ja täysin kivuton. Asiakkaan toiveesta hoitoon voidaan lisätä kasvohieronta. Ilmoita hierontatoiveestasi ajanvarauksesi yhteydessä.

BZ-One -Laser-vitamiini -kasvohoito 135,00 €
– Hoidon kesto n. 50 minuuttia.
+ kasvohieronta 40,00 €
– Hoidon kesto n. 65-70 minuuttia.
Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.