PRX-T33 biorevitalisaatio Kuopiossa Beautyzonesta!

Turvallinen ja tehokas medikaalinen erikoishoito!

Hoidosta on saatavana myös tutustumishoito (sisältää minikitin välttämättämiä kotihoitotuotteita).

PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen, tehokas ja kivuton hoitomenetelmä, joka aktivoi ihon toimintoja biorevitalisaation (stimuloi ihon luonnollisia toimintoja) avulla.

Hoidolla saadaan hyviä,  positiivisia tuloksia ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa!

Hoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoitoa voidaan tehdä myös kesällä, koska se ei herkistä valolle.

Hoito vaikuttaa mm.

 • pigmenttimuutokset vaalenevat
 • iho napakoituu (lifting -vaikutus)
 • juonteet madaltuvat
 • iho tasoittuu ja huokoset supistuvat
 • iho heleytyy ja kosteustasapaino paranee
 • mahdollinen tulehdus ja punoitus rauhoittuvat
 • voidaan häivyttää arpia

PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisille hoidoille (esim. mesoterapia, täyteaineet, mikroneulaus).

Nopea hoitomuoto vie vain noin 30-40 minuuttia aikaa ja tuloksia on nähtävissä välittömästi, mutta ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia.

Biorevitalisaatio on yleensä saatavilla  injektiohoitoina ja mesoterapiana -kummatkin menetelmät vaativat neuloja.

PRX-T33  hoito toteutetaan manuaalisesti ilman neuloja tai laitteita.

Hoidon vaikuttavat aineet

Hoidossa yhdistyvät kolme tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta. PRX-T33 -hoitoliuos on pantentoitu sekä  CE -merkitty lääkinnällinen laite.

 • TCA (trikloorietikka)-happo 33 %
 • Vetyperoksidi ja 5 %
 • Kojic-happ0

Miten ainesosat vaikuttavat ihossa?

Ainesosat toimivat syvällä ihossa (dermiksessä) vaurioittamatta ihon pintakerrosta.

 • TCA tehostaa solujen uudistumista ja aktivoi kollageenin tuotantoa
 • Vetyperoksidia on ihossa luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa
 • Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista

Trikloorietikkahappo (TCA) on tunnettu ja pitkään käytetty esteettisessä lääketieteessä. PRX-T33 hoitoliuoksessa TCA ja vetyperoksidi on yhdistetty tietyssä pH-arvossa (pantentoitu kansainvälisesti). Tämä muuttaa trikloorietikkahapon syövyttävästä aineesta aineeksi joka ei ei aiheuta ihon proteiinien denarutointia vaan vaikuttaa biorevitalisoivasti ilman ”frostingia” sekä muita ei toivottuja sivuvaikutuksia (mm. voimakas ihon kuorituminen).

TCA biorevitalisoi kudosta kolmella tavalla:

1. Kasvutekijöiden lisääntyminen (PDGF-B, TGF-beta TGF-alpha, VEGF)

2. Hallittu tulehdus sekä tulehduksellisten että ei -tulehduksellisten interleukiinien avulla (IL -1 ja IL -10) Interleukiinit ovat proteiineja ja peptidejä jotka edistävät valkosolujen kommunikointia).

3. Skin Stress Response System (SSRS). Tämän ilmiön biologinen mekanismi on julkaistu vuonna 2012 japanilaisen tutkimusryhmän toimesta, joka indentifioi mekanismin, jossa TCA saa aikaan neocollagenesiksen eli kyvyn tuottaa uusia kollageenisäikeitä, kun ainesosaa levitetään iholle.

Vetyperoksidi

Vetyperoksidilla on monia merkityksiä ja vaikutuksia. Se auttaa ihoa vastaanottamaan TCA:n aiheuttaman biorevitalisaation. Korkea vetyperoksidipitoisuus rikkoo ihon suojabarrierin ja kuljettaa ainesosat dermikseen. Tämän lisäksi se ehkäisee proteiinien denaturointia minkä TCAN:n aggressiiviset vetyionit normaalisti aiheuttaisivat (ei frostingia eikä hilseilyä). Kun PRX-T33 imeytyy sidekudokseen sen pitoisuus laskee 3%:sta 0,15%;iin ja hajoaa dermikseen vapauttaen TCA:n.

Korkeapitoinen vetyperoksidi

Plussaa: Kyky rikkoa ihon suojabarrieri ja toimia TCA:n kuljettajana dermikseen. Miinusta: Ehkäisee ihon palautumisprosesseja

Matalapitoinen vetyperoksidi

Plussaa: Kiihdyttää ihon plautumisprosesseja, stimuloi ihon hapensaantia, toimii antibakteerisesti, tehostaa ihon immuunisuojaa viruksia, sieniä ja bakteereja vastaan.

Miinusta: Ei pysty imeytymään ihon suojabarrierin läpi.

Matalapitoisella vetyperoksidilla on tärkeitä tehtäviä sidekudoksessa ja dermiksessä. Se parantaa fibroplastien ja kasvutekijöiden ja niiden reseptorien yhteensopivuutta, säätelee lymfamonosyyttien aktiivisuutta ja muuntaa TCA:N aiheuttamia tulehdusreaktioita sekä osallistuu ihonalaisen matriksin muokkaamiseen solukuolemilla.

Skin Stress Response System

Erityiset entisyymit hajoittavat POMC:a (pro-opiomelanikortiini) peptidijohdannaisiksi. Samalla tavalla kuin systemaattisessa stressiin liittyvässä mekanismissa PRX-T33 -hoidon avulla POMC:a erittyy paikallisesti CRH-riippumattoman väylän kautta.

POMC on esiaste monille peptidihormoneille kuten keratinosyyteille ja fibroplasteille, joilla on tärkeä ihon palautumisessa tehostamalla solujen uusiutumista ja vahvistamalla ihon suojabarrierin toimintoja. Tämä pro-hormoni on jakautunut, samalla kun sitä erittyy Golgi-yhdisteen rakkuloista. Entsymaattinen rappeutuminen, joka tapahtuu tehokkaimmin happamassa ympäristössä aktivoi biorevitalisaation. On tärkeää alentaa ihon pH arvoa jotta biorevitalisaatiosta saadaan paras mahdollinen hyöty. Tämä tehdään kotihoitotuotteilla.

PRX-T33 -hoidon valmistaja GPQ Srl

GPQ Srl perustettiin vuonna 1994 dermatologiaan erikoistuneen lääkärin Dr. Rossana Castellanan innoittamana, jonka intohimoinen tutkimus johti kahden tuoteryhmän WiQo:n ja Wiqomed:n suunnitteluun ja kehitykseen.

GPQ Srl luottaa tekniseen ja tieteelliseen pätevyyteen erikoistuneeseen asiantuntijaryhmään, joka on ammattimaisesti sitoutunut takaamaan lääketieteellisten laitteiden ja kosmetiikkateollisuuden laatuvaatimusten noudattamisen. Yhtiö sai UNI EN ISO 13485: 2012 -sertifikaatin (sertifiointi nro 50 100 12556 / B) TÜV SUD -organisaatiosta ja toimii tiukasti lääkinnällisiä laitteita koskevan 93/42/CEE-lainsäädännön mukaan ja kosmeettisia tuotteita koskevan CE-asetuksen 1223/2009 mukaisesti.

GPQ tutkii, patentoi, teollistaa ja tuo markkinoille tuotteita, joita käytetään ihon, hiusten ja limakalvojen toimintaan vaikuttamiseksi. GPQ sijoittaa merkittävän osan resursseistaan uusien tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, jotka voivat edustaa innovaatioita tulevina vuosina.

Montako hoitokertaa tarvitaan?

PRX-T33 -hoidolla saavutetaan  silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta suosittelemme asiakasta ottamaan sarjahoidon noin 4-6 kertaa, koska tällöin tulos on huomattavasti parempi ja pysyvämpi.

Sarjahoidon suositeltu väli on 7-10 päivää. Jos iho on herkkä ja reagoiva voidaan hoitoväliä pidentää 14 päivään.

Sarjahoidon jälkeen uuden kollageenin stimulaatio tapahtuu pikkuhiljaa. Kuitenkin jo ensimmäiset pitkäaikaiset tulokset nähdään n. 1-2 kuukauden päästä ensimmäisen hoidon aloituksesta.

Huomaat välittömästi hoidon jälkeen ihosi näyttävän napakammalta ja kirkkaammalta. Liftaava vaikutus näkyy muutamina seuraavina päivinä.

Suurin muutos tapahtuu kuitenkin sarjahoidon, eli 4-6  hoidon jälkeen, jolloin ihon kunto paranee päivä päivältä kun ihon omat prosessit alkavat tuottamaan vastetta.

Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat myös lähtötilanteesta ja ihon kunnosta.

PRX-T33 -hoito on kaksivaiheinen hoitokonsepti

1. Hoitolahoito

2. Kotihoito

Olemme hinnoitelleet sarjahoitoasiakkaille valmiiksi kotihoitoon tarvittavat tuotteet (2kpl) sarjahoidon ensimmäiselle hoitokerralle.

Hoidosta on on saatavana myös tutustumishoito (sisältyy minikitti kotihoitotuotteita).

Miksi kotihoitotuotteet hoidon jälkeen ovat tärkeitä?

Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden päivän ajan vain WiQn -kotihoitotuotteita (lukuunottamatta puhdistustuotteita).

 • Ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja
 • Iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla
 • Hoitovoide auttaa palauttamaan ihon hydrolipidikalvon sekä estää liiallisen kosteuden haihtumasta ihosta.
 • Hoidosta saadaan parhaat mahdolliset tulokset
 • Auttavat välttämään harvinaisia, mutta mahdollisia ei-toivottuja reaktioita

Huom! Emme voi tehdä Beautyzonessa asiakkaalle sarjahoitoa ilman, että asiakas sitoutuu myös kotihoitoon.

Kotihoitotuotteet tulee hankkia viimeistään toisella hoitokerralla mahdollisen tutustumishoidon jälkeen.

Välttämättömät tuotteet:

 • WiQo Moisturising Face Cream for Dry Skin 50 ml -hoitovoide
 •  Smoothing Face Fluid -seerumi 30 ml

Tuoteet ovat saatavana edullisemmalla hinnalla kahden tuotteen pakkauksessa.

Puhdistustuotteina voidaan käyttää muun tuotesarjan tuotteita. Muiden sarjojen hoitovoiteita ei voi käyttää 6 vrk:n aikana hoidosta.

WiQo -tuotteet verkkokaupassamme. Tutustu tuotteisiin:  https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/wiqo/

Mitä hoidossa tapahtuu?

PRX-T 33 on nopea ja tehokas hoito. Hoitoaika on noin 30-40 minuuttia (kasvot ja kaula ilman lisäpalveluita) Voit halutessasi varata myös decolletee -alueen hoidon. Lisäpalvelut löydät sivustolta alempaa.

Hoidon mahdollisiin vasta-aiheisiin on hyvä tutustua ennen hoitoaikaa (kts.sivuston alaosa). Tarkista myös mahdollisesti laitettujen pistoshoitojen varoaika.

Jos herää kysyttävää, niin ota yhteyttä hoitolaan ennen hoitoajan varaamista.

Hoidon kulku

 • Asiakas täyttää esitietolomakkeen.
 • Poistetaan iho- ja silmämeikki
 • Levitetään ihoa valmisteleva neste, joka alentaa pH -arvoa ja liuottaa kemiallisesti ihon kuollutta pintasolukkoa.
 • Levitetään hoitoliuosta alue kerrallaan hieromalla tietyllä tekniikalla
 • Liuos hierotaan ihoon tietyllä tekniikalla.
 • Liuos neutraloidaan ja poistetaan
 • Laitetaan rauhoittava ja korjaava voide

Asiakkaalta kysytään tuntemuksista liuoksen levityksen aikana ja asiakkaan tulee kertoa, jos niitä on. Näin osaamme säädellä hoidon voimakkuutta.

Yleensä asiakkaat eivät tunne muuta kuin mahdollisesti pientä nipistelyä.

On mahdollista, että hoidon jälkeen on pientä punoitusta, mutta se menee yleensä nopeasti ohi. Pientä hilseilyä voi myös esiintyä hoidon jälkeisinä päivinä.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluilla voidaan tehostaa hoitoa.

 • LED-valohoito
 • Dermapen 4 -mikroneulaus+PRX-T33.  Tätä yhdistelmää suosittelemme erityisesti aknearpien hoitoon.
 • Kiinteyttävään radiofrkevenssihoito
 • WiQo Fruit Mask -kasvonaamio
 • HydraFacial -puhdistusvaihe

Asiakkaan on hyvä huomoida, että Dermapen 4 ja radiofrekvenssihoidon yhteydessä toipumisaika voi olla pidempi ja ”rajumpi”.

Fruit Mask -naamio

Tasoittava antioksidatiivinen naamio joka sisältää luonnollisia hedelmistä johdettuja ainesosisa(manteli, mansikka, banaani ja kurkku) sekä AHA- happoja .. Halutessasi naamio voidaan lisätä PRX-T33 -hoidon yhteyteen lisähinnalla +39,00 €. Naamio vaikuttaa kirkastavasti, tasoittavasti ja pehmentävästi ihon pintaan, kun taas PRX-T33 -hoito toimii ihon syvemmissä kerroksissa.

HydraFacial -puhdistusvaihe

Jos haluat PRX-T33 -hoidostasi puhdistavamman, niin voimme lisätä hoitoon HydraFacial -hoidon puhdistuvaiheen (alipaineimu), jolla saamme ihon puhdistettua kivuttomasti. Tämä yhdistelmä on tehokas ja toimiva. Huomoi, että mekaanista puhdistusta ei voi tehdä tämän hoidon yhtydessä.

Hoidon vasta-aiheet ja muuta huomioitavaa ennen ja jälkeen hoidon

 • Täyteaine- ja botuliinihoidoista tulee olla 2 vkon väli
 • Täyteaine ja botuliinihoitoja voi ottaa aikaisintaan 2 vrk PRX-T33 -hoidon jälkeen
 • Tulehtunut tai ärtynyt iho
 • Aktiivinen herpes tai akne
 • Ihottumat
 • Raskaus tai imetys
 • Tali-ihottuma
 • Allergia, jollekin käytettävistä ainesosista
 • Aknelääkitys
 • Iho ei saa olla rikki
 • Ei palanut eikä paleltunut iho
 • Suihkurusketuksesta kannattaa pitää 2 vkoa väliä ennen hoitoa ja hoidon jälkeen viikko
 • Ihokarvojenpoistot kasvojen alueelta viikko ennen hoitoa tai viikko hoidon jälkeen
 • Flunssa, kuume (asiakkaan tulee olla terve)
 • Krooniset ihosairaudet
 • Asiakkaan tulee olla terve hoitoon tullessaan (ei esim. antibiottikuurin aikana)
 • Älä käytä voimakkaita A-vitamiinituotteita kahteen viikkoon ennen hoitoa
 • Vältä saunaa, hikoilua, uintia hoitopäivänä ja myös jatkossa jos iholla on reagointia
 • Vältä kovaa saunomista (yli 80C) 2-3 vrk
 • Käytä aurinkosuojaa
 • Älä koskettele ihoa tarpeettomasti hoitopäivänä

Kotihoitotuotteiden käyttö hoidon jälkeen

Seerumi: Levitä tuotetta iltaisin puhdistetulle iholle (EI HOITOPÄIVÄNÄ) ja anna vaikuttaa 30 minuuttia ennen hoitovoiteen levitystä. Vältä silmänympärysihoa.

Levitä tuotetta ainoastaan ehjälle iholle. Ensimmäisillä käyttökerroilla saattaa esiintyä vähäistä poltetta, pistelyä tai punoitusta.

Voide: Levitä hoitovoidetta puhdistetulle iholle seerumin päälle iltaisin (EI  HOITOPÄIVÄNÄ SEERUMIA) ja ilman seerumia aamuisin. Käytä tarvittaessa voidetta useammin (iho kuiva tai hilseilevä).

Ennen – jälkeen kuvia

Hoitohinnat

 • PRX -T33 -kasvohoito (sis. kasvot ja kaula) 155,00 €
 • PRX-T 33 -tutustumishoito kasvot ja kaula 169,00 € (sis. minikitin välttämättömiä kotihoitotuotteita) 1.hoito/asiakas
 • PRX-T 33 -kasvot, kaula ja decolletee 225,00 €
 • PRX-T33 decolletee ja kaula 155,00 €
 • LED -valohoito PRX-T33 -hoidon yhteydessä + 39,00 €
 • Fruit Mask -PRX-T33 -hoidon yhteydessä + 39,00 €
 • HydraFacial -puhdistusvaihe (ei mekaanista puhdistusta) PRX-T33 -hoidon yhteydessä +55,00 €

Yhdistelmähoidot:

 • Dermapen 4 + PRX-T33 alueittain (esim. posket, leuka, otsa) lisähinta Dermapen 4 -hoitoon +70,00 -120.00 €
 • Radiofrekvenssihoito + PRX-T33 koko kasvot ja kaula lisähinta 95,00 €, kaula/alakasvot lisähinta PRX-T33 -hoitoon +79,00 €

PRX-T 33 -sarjahoidot

Kasvohoito (sis. kasvot ja kaula)

1. Hoitokerta 299,00 € (sis. kotihoitotuotteet 2 kpl, arvo 158,00 €)

2. Hoitokerta 145,00 €

3. Hoitokerta 145,00 €

4. Hoitokerta 145,00 €

5. Hoitokerta 145,00 € + LED -valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €)

6. Hoitokerta 145,00 € + LED -valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €)

Sarjahoitohintaan oikeuttavat hoidot tehdään 7-10 päivän välein. Jos iho on hyvin herkkä, voidaan hoitoväliä pidentää 14 päivään.

 • Decolletee alue +55,00 € valittuihin sarjahoitohoitokertoihin/kaikkiin hoitokertoihin.

Asiakas voi päättää montako hoitokertaa haluaa ottaa, mutta suosittelemme yleensä aina vähintään neljää kertaa.

 • Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen kasvot ja kaula (sis. minikitin jälkihoitotuotetteita) 165,00 €
 • Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen kasvot, kaula ja decolletee (sis. minikitin jälkihoitotuotteita) 225,00 €

Ylläpitohoitoja suositellaan noin 1-2 kk välein sarjahoidon jälkeen.

Tutustumishoito
Voit tutustua PRX-T 33 -hoitoon yhden kerran ilman välttämättömien kotihoitotuotteiden hankintaa Tutustumishoito sisältää minikitin kotihoitotuotteita. Jos haluat tutustumishoidon jälkeen jatkaa hoitoja niin hoitotuotteet tulee hankkia seruraavalla hoitokerralla. Tutustumishoitoja 1/asiakas.
Tutustumishoito sisältää kasvojen ja kaulan hoidon.
Hinta 169,00 €

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.