Project Description

PRX-T33 biorevitalisaatio -tehokas ja turvallinen kasvohoito

PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen  ja tehokas anti-age-hoitomenetelmä, jolla saadaan erinomaisia tuloksia -ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa! PRX-T33 -hoidolla hoidetaan myös pigmenttimuutoksia, aknearpia, valovanhentunutta ihoa sekä laajentuneita ihohuokosia.

PRX-T33 on erinomainen “esihoito” muille esteettisille hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, mikroneulaukselle jne. PRX-T33 toimii siis hyvin myös muiden hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden vaikutuksia ihossa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, koska se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto vie vain noin 30 minuuttia aikaa ja tuloksia on nähtävissä välittömästi, mutta ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitoina ja mesoterapiana -kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidon vaikuttavat aineet

Hoidossa yhdistyvät kolme tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta: 33 % TCA-happo, vetyperoksidi ja 5 % Kojic-happo, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa. Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Hoito on tutkitusti turvallinen iholle.

  • TCA tehostaa solujen uudistumista ja aktivoi kollageenin tuotantoa.
  • Vetyperoksidia on ihossa luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa
  • Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.
  • Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä, tulokset ovat huomiota herättäviä välittömästi ja sarjahoidolla pitkäkestoisesti.

Trikloorietikkahappo (TCA) on tunnettu ja pitkään käytetty esteettisessä lääketieteessä. PRX-T33 hoitoliuoksessa TCA ja vetyperoksidi on yhdistetty tietyssä pH-arvossa (pantentoitu kansainvälisesti). Tämä muuttaa trikloorietikkahapon syövyttävästä aineesta aineeksi joka ei ei aiheuta ihon proteiinien denarutointia vaan vaikuttaa biorevitalisoivasti ilman ”frostingia” sekä muita ei toivottuja sivuvaikutuksia (mm. voimakas ihon kuorituminen).

TCA biorevitalisoi kudosta kolmella tavalla:

1. Kasvutekijöiden lisääntyminen (PDGF-B, TGF-beta TGF-alpha, VEGF)

2. Hallittu tulehdus sekä tulehduksellisten että ei -tulehduksellisten interleukiinien avulla (IL -1 ja IL -10) Interleukiinit ovat proteiineja ja peptidejä jotka edistävät valkosolujen kommunikointia).

3. Skin Stress Response System (SSRS). Tämän ilmiön biologinen mekanismi on julkaistu vuonna 2012 japanilaisen tutkimusryhmän toimesta, joka indentifioi mekanismin, jossa TCA saa aikaan neocollagenesiksen eli kyvyn tuottaa uusia kollageenisäikeitä, kun ainesosaa levitetään iholle.

Vetyperoksidi

Vetyperoksidilla on monia merkityksiä ja vaikutuksia. Se auttaa ihoa vastaanottamaan TCA:n aiheuttaman biorevitalisaation. Korkea vetyperoksidipitoisuus rikkoo ihon suojabarrierin ja kuljettaa ainesosat dermikseen. Tämän lisäksi se ehkäisee proteiinien denaturointia minkä TCAN:n aggressiiviset vetyionit normaalisti aiheuttaisivat (ei frostingia eikä hilseilyä). Kun PRX-T33 imeytyy sidekudokseen sen pitoisuus laskee 3%:sta 0,15%;iin ja hajoaa dermikseen vapauttaen TCA:n.

Korkeapitoinen vetyperoksidi

Plussaa: Kyky rikkoa ihon suojabarrieri ja toimia TCA:n kuljettajana dermikseen. Miinusta: Ehkäisee ihon palautumisprosesseja

Matalapitoinen vetyperoksidi

Plussaa: Kiihdyttää ihon plautumisprosesseja, stimuloi ihon hapensaantia, toimii antibakteerisesti, tehostaa ihon immuunisuojaa viruksia, sieniä ja bakteereja vastaan.

Miinusta: Ei pysty imeytymään ihon suojabarrierin läpi.

Matalapitoisella vetyperoksidilla on tärkeitä tehtäviä sidekudoksessa ja dermiksessä. Se parantaa fibroplastien ja kasvutekijöiden ja niiden reseptorien yhteensopivuutta, säätelee lymfamonosyyttien aktiivisuutta ja muuntaa TCA:N aiheuttamia tulehdusreaktioita sekä osallistuu ihonalaisen matriksin muokkaamiseen solukuolemilla.

Skin Stress Response System

Erityiset entisyymit hajoittavat POMC:a (pro-opiomelanikortiini) peptidijohdannaisiksi. Samalla tavalla kuin systemaattisessa stressiin liittyvässä mekanismissa PRX-T33 -hoidon avulla POMC:a erittyy paikallisesti CRH-riippumattoman väylän kautta.

POMC on esiaste monille peptidihormoneille kuten keratinosyyteille ja fibroplasteille, joilla on tärkeä ihon palautumisessa tehostamalla solujen uusiutumista ja vahvistamalla ihon suojabarrierin toimintoja. Tämä pro-hormoni on jakautunut, samalla kun sitä erittyy Golgi-yhdisteen rakkuloista. Entsymaattinen rappeutuminen, joka tapahtuu tehokkaimmin happamassa ympäristössä aktivoi biorevitalisaation. On tärkeää alentaa ihon pH arvoa jotta biorevitalisaatiosta saadaan paras mahdollinen hyöty. Tämä tehdään kotihoitotuotteilla.

PRX-T33 -hoidon valmistaja GPQ Srl

GPQ Srl perustettiin vuonna 1994 dermatologiaan erikoistuneen lääkärin Dr. Rossana Castellanan innoittamana, jonka intohimoinen tutkimus johti kahden tuoteryhmän WiQo:n ja Wiqomed:n suunnitteluun ja kehitykseen.

GPQ Srl luottaa tekniseen ja tieteelliseen pätevyyteen erikoistuneeseen asiantuntijaryhmään, joka on ammattimaisesti sitoutunut takaamaan lääketieteellisten laitteiden ja kosmetiikkateollisuuden laatuvaatimusten noudattamisen. Yhtiö sai UNI EN ISO 13485: 2012 -sertifikaatin (sertifiointi nro 50 100 12556 / B) TÜV SUD -organisaatiosta ja toimii tiukasti lääkinnällisiä laitteita koskevan 93/42/CEE-lainsäädännön mukaan ja kosmeettisia tuotteita koskevan CE-asetuksen 1223/2009 mukaisesti.

GPQ tutkii, patentoi, teollistaa ja tuo markkinoille tuotteita, joita käytetään ihon, hiusten ja limakalvojen toimintaan vaikuttamiseksi. GPQ sijoittaa merkittävän osan resursseistaan uusien tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, jotka voivat edustaa innovaatioita tulevina vuosina.

Miten PRX-T33 hoito vaikuttaa ja montako hoitokertaa tarvitaan?

PRX-T33 -hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta suosittelemme yleensä asiakasta ottamaan sarjahoidon, yleensä noin 4-6 kertaa, koska tällöin tulos on huomattavasti parempi ja pysyvämpi.

Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Hoitosarja vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa. Ihon väri tasoittuu ja heleytyy.

Vaikutukseltaan hoito on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

PRX-T33 -hoito on kaksivaiheinen hoitokonsepti. 1. Hoitolahoito 2. kotihoito. Olemme hinnoitelleet sarjahoitoasiakkaille valmiiksi kotihoitoon tarvittavat tuotteet (2kpl) sarjahoidon ensimmäiselle hoitokerralle.

Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla. Näin saadaan hoidosta parhaat mahdolliset tulokset sekä vältytään ei toivotuilta allergisilta reaktioilta. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden päivän ajan vain WiQn -kotihoitotuotteita (lukuunottamatta puhdistustuotteita).

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain (7-10 päivän välein), jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat myös lähtötilanteesta/ihon kunnosta.

Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää esim. kahden kuukauden välein tehtävällä hoidolla.

Huom! Emme voi tehdä Beautyzonessa asiakkaalle sarjahoitoa ilman, että asiakas sitoutuu myös kotihoitoon ja hankkii ensimmäisellä hoitokerralla tarvittavat kotihoitotuotteet: WiQo Moisturising Face Cream for Dry Skin 50 ml sekä Smoothing Face Fluid -seerumi 30 ml. Puhdistustuotteina voidaan käyttää muun tuotesarjan tuotteita. Muiden sarjojen hoitovoiteita ei voi käyttää 6 vrk:n aikana hoidosta.

WiQo -tuotteita on saatavana Beautyzonesta myös mahdollista myöhempää käyttöä varten. WiQo -tuotesarjassa on saatavana myös muita kuin hoidon jälkeen käytettäviä hoitotuotteita. Esimerkiksi SPF 50 UVA-ja UVB- suojan sisältävät, sienellä levitettävät värilliset ”kakkumaiset” meikkivoiteet. Suosittelemme kokeilemaan! Tutustu tuotteisiin:  https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/wiqo/

WiQo -tuotesarjan käyttäminen ei edellytä PRX-T33 -hoitoa, mutta PRX-T 33 -hoito vaatii WiQo– tuotteet.

Mitä hoidossa tapahtuu?

PRX-T 33 on nopea ja tehokas hoito. Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen. Hoidon vasta-aiheisiin on hyvä tutustua ennen hoitoaikaa. Jos herää kysyttävää, niin kannattaa ottaa yhteyttä hoitolaan ennen hoitoajan varaamista.

Hoidon aluksi iho- ja silmämeikki puhdistetaan puhdistustuotteilla. Tämän jälkeen iholle levitetään ihoa valmisteleva neste, joka alentaa pH -arvoa ja liuottaa kemiallisesti ihon kuollutta pintasolukkoa. Näin saamme PRX-T33 -hoitoliuoksen imeytymään tehokkaasti ihoon.

Tämän jälkeen iholle levitetään hoitoliuosta alue kerrallaan. Liuos hierotaan ihoon tietyllä tekniikalla. Asiakkaalta kysytään tuntemuksista liuoksen levityksen aikana ja asiakkaan tulee kertoa, jos tuntemuksia on. Yleensä asiakkaat eivät tunne muuta kuin mahdollisesti pientä nipistelyä.

Tämän jälkeen liuos neutraloidaan ja poistetaan ja lopuksi hoitoalueelle laitetaan rauhoittava ja korjaava voide,

On mahdollista, että hoidon jälkeen on pientä punoitusta, mutta se menee yleensä nopeasti ohi. Pientä hilseilyä voi myös esiintyä hoidon jälkeisinä päivinä.

Asiakas voi halutessaan ottaa lisäpalveluna hoidon yhteyteen LEDvalohoidon, joka tehostaa PRX-T 33 -hoitoa. Sarjahoitoasiakkaille tarjoamme 5-6 hoitokerroilla LED-valohoidon veloituksetta hoidon yhteyteen.

Emme voi tehdä hoitoa

Tulehtunut tai ärtynyt iho

Aktiivinen herpes tai akne

Ihottumat

Raskaus tai imetys

Tali-ihottuma

Allergia, jollekin käytettävistä ainesosista

Aknelääkitys

Flunssa, kuume (asiakkaan tulee olla terve)

Krooniset ihosairaudet

Ennen – jälkeen kuvia

Hoitohinnat

PRX -T33 -kasvohoito (sis. kasvot ja kaula) 150,00 €

PRX-T 33 -kasvot, kaula ja decolletee 220,00 €

Decolletee ja kaula 150,00 €

LED -valohoito PRX-T33 -hoidon yhteydessä + 39,00 €

PRX-T 33 -sarjahoidot

Kasvohoito (sis. kasvot ja kaula)

1. Hoitokerta 299,00 € (sis. kotihoitotuotteet 2 kpl, arvo 158,00 €)

2. Hoitokerta 140,00 €

3. Hoitokerta 130,00 €

4. Hoitokerta 130,00 €

5. Hoitokerta 120,00 € + LED -valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €)

6. Hoitokerta 120,00 € + LED -valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €)

Sarjahoitohintaan oikeuttavat hoidot tehdään 7-10 päivän välein.

Decolletee alue +55,00 € valittuihin sarjahoitohoitokertoihin/kaikkiin hoitokertoihin.

Asiakas voi päättää montako hoitokertaa haluaa ottaa, mutta suosittelemme yleensä aina vähintään neljää kertaa.

Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen kasvot ja kaula (sis. minikitin jälkihoitotuotetteita) 165,00 €

Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen kasvot, kaula ja decolletee (sis. minikitin jälkihoitotuotteita) 225,00 €

Ylläpitohoitoja suositellaan noin 2 kk välein sarjahoidon jälkeen.

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.