Kauneushoitola Beautyzone lahjakortti

Beautyzone/Gift Card/Kauneushoitola Beautyzone lahjakortti
Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

Kauneushoitola Beautyzone lahjakortti

40.00 - 1,000.00

Tervetuloa Kauneushoitola Beautyzonen lahjakorttitilaukseen!

Kauneushoitola Beautyzonen lahjakortti ilahduttaa! Lahjakortti käy Beautyzonen normaalihintaisiin palveluihin ja hoitolassa myytäviin tuotteisiin, mutta ei verkkokauppaostoksiin. Meidän laajasta palveluvalikoimastamme löytyvät varmasti sopivat palvelut tai tuotteet kaikille lahjansaajille.

  • Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä.
  • Voit hankkia lahjakortin haluamallesi summalle (alaraja 40.00 €).

Tulostettava lahjakortti

Mikäli valitset tulostettavan lahjakortin niin se toimitetaan automaattisesti PDF -tiedostona sähköpostiosoitteeseesi maksutapahtuman jälkeen. Tarkista roskapostikansio mikäli lahjakorttia ei tule. Sähköpostiisi saapuu ensin tilausvahvistus ja sen jälkeen lahjakortti. Voit myös avata lahjakortin tilauksen vahvistus -sivulta.

Lahjakorttiin voi kirjoittaa haluamansa tervehdystekstin. Voit katsoa esikatselusta valmiin lahjakortin ennen hyväksymistä. Voit valita myös perinteisen kirjepostina toimitettavan lahjakortin.

Postitettava, perinteinen lahjakortti:

  • Toimitamme postitettavan lahjakortin postin XXS -pakettina kirjelaatikkoon kannettua (lahjakortin vastaanottajan toimitusosoite kysytään kassalla ennen maksuun siirtymistä)
  • Perinteisen lahjakortin toimitusmaksu on aina 10,00 € ja toimitusaika noin 2-4 vuorokautta. XXS- paketti on lähetyskoodillinen toisin kuin normaali kirjeposti.

Mikäli haluat kohdistaa lahjakortin tietylle palvelulle, se on mahdollista vain kirjepostina toimitettavalla tai hoitolasta noudetulla lahjakortilla.

  • Ilmoita haluamasi palvelun tarkka nimi (hinnastosta) verkkotilausta tehdessäsi  lisätieto -kenttään, kun olet maksamassa tilausta
  •  Tarkista haluamasi palvelun hinta huolellisesti hinnastosta. Jos palvelun maksettu hinta on väärä, toimitamme lahjakortin lahjakortin maksetulle summalle. Kysy tarvittaessa palvelun hintatiedot ennen ostoa meiltä sähköpostitse.

Yritysasiakas

Voit maksaa helpolla ja nopealla ALISA Yrityslaskulla. Yrityslasku toimii samaan tapaan kuin kuluttajalaskut, eikä siis vaadi erillisten dokumenttien toimittamista. Alisa Yrityslasku tarjoaa 14-60 päivää korontonta maksuaikaa. Maksaessasi löydät Alisa Yrityslaskun muiden lasku- ja osamaksutapojen yhteydessä.

Yritysasiakas voi valita tulostettavan kortin tai perinteisen kortin toimitettuna. Jos hankit useamman perinteisen kortin toimitettuna, niin ota yhteyttä hoitolaan toimituskulujen vuoksi. Useampi lahjakortti tulee samassa XXS -lähetyksessä.

Katso lisää Alisa Yrityslasku: https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/16320035780369-Alisa-Yrityslasku

KATSO KAIKKI PALVELUMME

KATSO HINNASTOMME

 

 

 

 

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Tuotetunnus (SKU): LK Osasto:

Huomio lahjakortin käytöstä:

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

Lahjakorttien käyttäminen ja voimassaoloaika

Lahjakortin tiedot löytyvät järjestelmästämme lahjakortissa olevan koodin perusteella. Säilytä lahjakortti huolellisesti. Lahjakortit poistuvat järjestelmästämme, kun kortti käytetään tai sen voimassaoloaika päättyy.

Emme valitettavasti voi ottaa vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Emme voi myöskään vastata kadonneista tai väärinkäytetyistä korteista.

Lahjakortti esitetään maksuvaiheessa kassalla joko perinteisenä lahjakorttina,  lahjakortin tulosteversiona tai mobiililaitteelta.

Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostopäivästä. Mikäli lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on sunnuntai tai muu pyhäpäivä, niin voimassaolo siirtyy seuraavaan arkipäivään. Lahjakortit käyvät normaalihintaisiin palveluihimme ja/tai tuoteostoksiin hoitolassa. Lahjakortteja ei voi käyttää verkkokauppaostoksiin.

Säilytä lahjakorttisi huolellisesti ja käytä lahjakortti voimassaoloaikana. Varaa hoitoaikasi hyvissä ajoin ennen kortin voimassaolon umpeutumista. Lahjakorttihoitoihin varattuihin aikoihin sovelletaan samoja peruutuskäytäntöjä kuin muihinkin palveluihimme eli hoitoaika on peruttava viimeistään vuorokautta ennen tai muutoin veloitamme 50% tilatun palvelun hinnasta. Lahjakortti tulee aina esittää maksuvaiheessa kassalla.

Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin lahjakortin voimassaoloajan puitteissa. Suurempien lahjakorttien (yli 300 €) käytöstä voidaan sopia erikseen.

HUOM! Lahjakorttia ei voida käyttää alennettuihin kampanjahoitohin tai -tuotteisiin.

Pidätämme oikeuden palveluvalikoiman muutoksiin. On mahdollista, että henkilökuntatilanteen odottamattomien muutosten vuoksi kaikkia palveluita ei ole aina saatavilla, tällöin lahjakortti tulee käyttää niihin palveluihin tai tuotteisiin, jotka ovat valikoimassamme. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Otsikko

Go to Top