HydraFacial Signature -kasvohoito

Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

HydraFacial Signature -kasvohoito

110.00 sis. alv%

HydraFacial -kasvohoidot valikoimamme suosituimpia hoitoja. Lahjaideana HydraFacial on erinomainen vaihtoehto. Hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Asiakkaidemme vakiintunut termi HydraFacial – hoidolle on  kivuton ihonpuhdistus tai ”ihon imurointi”. Nimitys viittaa laitteessa olevaan alipaineimuun. Hoidoilla saadaan kuitenkin aikaan paljon enemmän kuin ”pelkkä ihonpuhdistus”.

HydraFacial -hoidot antavat ainutlaatuisen, miellyttävän, kivuttoman ja tehokkaan ihonhoitokokemuksen. Hoidoissa yhdistyvät ihon kuorinta, puhdistus, huokosten tyhjennys sekä tehoaineiden syöttö. Tuloksena on heleämpi, tasaisempi ja ihanan puhdas ja raikas iho.

Hoito voidaan tehostaa ja yksilöidä hoitokokoonpanoilla. Hoitoon on mahdollista valita erilaisia lisäoptioita kuten esim. LED -valohoito, Perk -silmänympärysten ja huulten hoidot sekä boostereita ihon tarpeen mukaan. Kaikki boosterit ovat samanhintaisia ja asiakkaalle sopiva vaihtoehto valitaan aina hoitolassa.

Suosittelemme tutustumaan HydraFacial -hoidon mahdollisest vasta-aiheet (mm. tietyt sairaudet ja lääkitykset).

Katso lisää HydraFacial -hoidoista

Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme. Kaikki lahjakortit käyvät myös haluttaessa normaalihintaisiin tuotteisiimme (ei verkkokaupassa).

 

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Osasto:

Gift Card Notice

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

HydraFacial  Signature -hoito on HydraFacial -valikoimamme perushoito. Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokoset ja syöttää tehoaineet ihoon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jos iho tarvitsee tehokkaampaa puhdistusta ja kirkastusta, niin suosittelemme valitsemaan HydraFacial Clarifying -hoidon joka sisältää hapotuskuorinnan.

Otsikko

Go to Top