HydraFacial Clarifying -kasvohoito

Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

HydraFacial Clarifying -kasvohoito

151.00 sis. alv%

HydraFacial -kasvohoidot valikoimamme suosituimpia hoitoja. Lahjaideana HydraFacial on erinomainen vaihtoehto. Hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Asiakkaidemme vakiintunut termi HydraFacial – hoidolle on  kivuton ihonpuhdistus tai ”ihon imurointi” laitteessa olevan alipaineimun vuoksi. Hoidoilla saadaan kuitenkin aikaan paljon enemmän kuin ”pelkkä ihonpuhdistus”.

HydraFacial -hoidot antavat ainutlaatuisen, miellyttävän, kivuttoman ja tehokkaan ihonhoitokokemuksen. Hoidoissa yhdistyvät ihon kuorinta, puhdistus, huokosten tyhjennys sekä tehoaineiden syöttö. Tuloksena on heleämpi, tasaisempi ja ihanan puhdas ja raikas iho.

Hoito voidaan tehostaa ja yksilöidä hoitokokoonpanoilla. Hoitoon on mahdollista valita erilaisia lisäoptioita kuten esim. LED -valohoito, Perk -silmänympärysten ja huulten hoidot sekä boostereita ihon tarpeen mukaan.

Kaikki boosterit ovat samanhintaisia ja asiakkaalle sopiva vaihtoehto valitaan aina hoitolassa.

Katso lisää HydraFacial -hoidoista

Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

Kaikki lahjakortit käyvät myös haluttaessa normaalihintaisiin tuotteisiimme (ei verkkokaupassa).

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Osasto:

Gift Card Notice

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

HydraFacial Clarifying -hoito on HydraFacial -valikoiman suosituin vaihtoehto. Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaammin kuin Signature -hoito. Hoitoon sisältyy GlySal -hapotuskuorinta. Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää huokoset ja syöttää tehoaineet ihoon.

GlySal -kuorinta sisältää glykoli- ja salisyylihappoa. Tämä yhdessä fysikaalisen kuorinnan (hoitokärjet) kanssa puhdistaa ja kirkastaa (pigmenttimuutokset)  ihoa erittäin tehokkaasti.

GlySal -kuorintoja on useita vahvuuksia. Niistä asiakkaalle sopivin valitaan hoitolassa. Käytännössä asiakaalla ei ole juurikaan tuntemuksia GlySal-kuorintaa käytettäessä lukuuottamatta hyvin pientä, lähes huomaamatonta nipistelyä.

GlySal on turvallinen ja meito kuorinta. Sen  käyttö hoidossa yleensä aiheuta minkäänlaista hilseilyä hoidon jälkeen eikä toipumisaikaa ole.  GlySal tehostaa huomattavasti puhdistustulosta (mm. avaa huokosia ja tasapainottaa talin eritystä). Lisäksi se antaa iholle välittömästi upeaa, silminnähtävää hehkua.

Suosittelemme tutustumaan HydraFacial -hoidon mahdollisest vasta-aiheet (mm. tietyt sairaudet ja lääkitykset).

Lue lisää HydraFacial -hoidosta täältä.

Otsikko

Go to Top