BZ-ONE HYALURONIC -kasvohoito

Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

BZ-ONE HYALURONIC -kasvohoito

145.00 sis. alv%

Hoidon teho perustuu tehokkaan hyaluronhappoa sisältävään seerumin imeyttämiseen syvälle ihoon kolmitaajuisen ultraäänen avulla. Seerumi sisältää usean eri molekyylikoon hyaluronihappoa joka antaa iholle pitkäkestoista kosteutta.

Seerumin sisältämä anti-aging -yhdiste edistää kollageenisynteesiä ja silottaa juonteita. Anti-hyaluronidaasi -yhdiste ´suojaa hyaluronihapon hajoamiselta estäen hyaluronidaasi -entsyymin toimintaa ja suojaamalla ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa hapettumista.

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät.

Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme. Kaikki lahjakortit käyvät myös haluttaessa normaalihintaisiin tuotteisiimme (ei verkkokaupassa).

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Osasto:

Gift Card Notice

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

BZ-ONE -hyaluronihappo -kasvohoito on todella miellyttävä, kivuton ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutta. Hoito sopii hyvin myös herkälle ja couperosaiholle. Hoitoon sisältyy mieto kemiallinen kuorinta, hyaluronihapon imeytys  kolmitaajuisella ultraäänellä ja hoidon päätteeksi tehokosteuttava erikoisnaamio.

Otsikko

Go to Top