HydraFacial Platinum -kasvohoitopaketti

Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

HydraFacial Platinum -kasvohoitopaketti

310.00 sis. alv%

HydraFacial PLATINUM hoitopaketti sisältää kaikki HydraFacial -hoitojen lisäoptiot. Tämä on täydellisin HydraFacial -kokemus ja lahjaideana suorastaan loistava. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitoon sisältyy:

  • Koneellinen lymphahoito kasvoille
  • HydraFacial Clarifying -hoito (sisältää hapotuskuorinnan)
  • Booster (valitaan hoitolassa ihon tarpeen mukaan)
  • LED  -valohoito
  • HydraFacial -Perk -silmänympärysten sekä huulten hoidot. PERK -hoitoihin sisältyy asiakkaalle kotihoitotuottet mukaan.

Paketin arvo on 365,00 € . Pakettina hinta on 55,00 € edullisempi.  Suosittelemme!

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Osasto:

Gift Card Notice

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

HydraFacial -kasvohoidot valikoimamme suosituimpia hoitoja. Lahjaideana HydraFacial on erinomainen vaihtoehto. Hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Asiakkaidemme vakiintunut termi HydraFacial – hoidolle on  kivuton ihonpuhdistus tai ”ihon imurointi” laitteessa olevan alipaineimun vuoksi. Hoidoilla saadaan kuitenkin aikaan paljon enemmän kuin ”pelkkä ihonpuhdistus”.

HydraFacial -hoidot antavat ainutlaatuisen, miellyttävän, kivuttoman ja tehokkaan ihonhoitokokemuksen. Hoidoissa yhdistyvät ihon kuorinta, puhdistus, huokosten tyhjennys sekä tehoaineiden syöttö. Tuloksena on heleämpi, tasaisempi ja ihanan puhdas ja raikas iho.

Platinum paketti sisältää:

HydraFacial Clarifying -hoito

Hoitoon sisältyy GlySal -hapotuskuorinta. Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää huokoset ja syöttää tehoaineet ihoon.

GlySal -kuorinta sisältää glykoli- ja salisyylihappoa. Tämä yhdessä fysikaalisen kuorinnan (hoitokärjet) kanssa puhdistaa ja kirkastaa (pigmenttimuutokset)  ihoa erittäin tehokkaasti.

GlySal -kuorintoja on useita vahvuuksia. Niistä asiakkaalle sopivin valitaan hoitolassa. Käytännössä asiakaalla ei ole juurikaan tuntemuksia GlySal-kuorintaa käytettäessä lukuuottamatta hyvin pientä, lähes huomaamatonta nipistelyä.

GlySal on turvallinen ja meito kuorinta. Sen  käyttö hoidossa yleensä aiheuta minkäänlaista hilseilyä hoidon jälkeen eikä toipumisaikaa ole.

GlySal tehostaa huomattavasti puhdistustulosta (mm. avaa huokosia ja tasapainottaa talin eritystä). Lisäksi se antaa iholle välittömästi upeaa, silminnähtävää hehkua.

HydraFacial -hoitoja voidaan tehostaa erilaisilla boostereilla (”tehoaine” erilaisiin ihon ongelmiin, korkea aktiivisten ainesosien määrä). Valikoimassamme on useita erilaisia HydraFacial -hoitoihin käytettäviä boostereita mm. tehokosteuttava, anti-aging, ihon värivihreet, punoittava iho ym.)

Kaikki boosterit ovat saman hintaisia. Asiakkaalle sopiva vaihtoehto valitaan hoitolassa.

Koneellinen lymfahoito: rentouttava, kosmeettinen lymfahoito kasvoille ja kaulalle.  Hoidolla pystytään poistaman kuona-aineita sekä turvotusta.

LED -valohoito: turvallinen, ihoa luonnollisesti uudistava sekä kivuton hoitomuoto. Laitteilla voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita.

Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin.

Perk Eye -hoito

Hoito raikastaa, kirkastaa, kiinteyttää ja kosteutta silmänympärysalueen ihoa. Vaikuttavina aineina on mm. heveoskastanjansiemenuuta ja arnikinkukka.

Hoitoon sisältyy kotihoitotuote asiakkaalle mukaan.

Perk Lip -hoito

Ravitsee ja kosteuttaa sekä tekee huulista kevyesti täyteläisemmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute. Hoitoon sisältyy kotihoitotuote asiakkaalle mukaan.

Suosittelemme tutustumaan HydraFacial -hoidon mahdollisest vasta-aiheet (mm. tietyt sairaudet ja lääkitykset).

Lue lisää HydraFacial -hoidosta täältä.

 

Otsikko

Go to Top