ENVIRON Vitamin Spa -hemmotteluhoito kasvoille

Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

ENVIRON Vitamin Spa -hemmotteluhoito kasvoille

119.00 sis. alv%

Hoitoon sisältyy kevyesti kuoriva kaksoispuhdistus, A-vitamiini- antioksidanttigeeli, rentouttava, pitkä kasvojen, kaulan ja decolleteen hieronta sekä kasvonaamio.

Naamion aikana voi nauttia vielä käsien hieronnasta. Ennen hierontaa käsien iho käsitellään kevyellä maitohappoa sisältävällä nesteellä ja sen jälkeen kädet hierotaan vitamiiniöljyllä.

Hoidon päätteeksi kasvoille laitetaan Environ A-vitamiinivoide.

Merkkejä käytetty: (0/100)

Tulostan lahjakortin itse
Tilauksen jälkeen voit itse tulostaa lahjakortin
Lahjakortin lähetys postitse
Lähetämme lahjakortin tilaajalle tai vastaanottajalle postitse


Esikatsele klikkaamalla tästä (huomioi, että et tulosta tai tai tallenna lahjakortin esikatseluversiota. Se ei käy hoitolassa maksuvälineenä.)

Osasto:

Gift Card Notice

Lahjakortti on käytettävä 120 päivän kuluessa ostohetkestä.

Kuvaus

Tämän ilman laitteita tehtävän hoidon aikana voi irrottautua arjesta, saada omaa aikaa ja rentoutua samalla kun iho saa tehokasta hoitoa A, E, C -vitamiineilla ja antioksidanteilla.

Nämä ainesosat ovat kauniin, terveen ja tasapainoisen ihon edellytys. Hoito on kauneuden ja ihosi hyvinvoinnin hetki lahjansaajalle.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös A-vitamiiniin tottumattomalle iholle. Hoidon voi tehdä myös raskaana oleville sekä imettäville asiakkaille.

Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme. Kaikki lahjakortit käyvät myös haluttaessa normaalihintaisiin tuotteisiimme (ei verkkokaupassa).

Otsikko

Go to Top