Algneedling® - ei ole "perinteinen" mikroneulaus vaan biomikroneulaus. Hoidossa ihoon saadaan luotua 3 miljoonaa mikrokanavaa kivuttomasti vain muutamassa minuutissa!

Biomikroneulaus on uudenlainen neulaton ja kivuton tehohoito!

Vain Kauneushoitola Beautyzonesta Kuopiossa!

Algneedling® – ei ole ”perinteinen” mikroneulaus vaan biomikroneulaus. Hoidossa ihoon saadaan luotua 3 miljoonaa mikrokanavaa kivuttomasti vain muutamassa minuutissa!

Miten tämä on mahdollista?

Se on mahdollista, koska hoidossa käytetään metallisten neulojen sijaan makean veden sienistä uutettuja piipitoisia biologisia neuloja (spikulat), jotka stimuloivat ihoa. Spikulat viedään ihoon käsin painamalla kivuttomasti.

Spikulat ovat ”valkoisena jauheena” steriilissä ampullissa.  Kun jauhetta katsotaan mikrosoopilla, niin voidaan nähdä niiden neulamainen muoto.

Spikulan keskipituus on 220 mikrometriä (um) ja keskimääräinen halkaisija 15 mikrometriä.

Käytämme hoidossa spikulaseoksen lisäksi Institute BCN Barcelonan  BCN mesoceuticals®  steriilejä, säilontä- ja lisäaineettomia, korkean aktiiviainepitoisuuden sisältäviä mesococktaileja.

Mesococktailien imeytyminen ihoon on tehokasta biomikroneulojen tekemien mikrokanavien kautta.

Spikulat ovat 100 %:sti luonnollisia, toiminnallisia ainesosia.

SPIKULAT nähdään mikroskoopilla.

Spikulat toimivat tehokkaasti

Spikulat parantavat ihon läpäisevyyttä ja kuorivat ihoa ilman kemiallisia ainesosia.

Spikuloiden luonnollisen alkuperän sekä niille ominaisen fyysisen muodon vuoksi spikuloita kutsutaan biomikroneuloiksi.

Biomikroneulaushoidossa ihon uudistuminen ja aineenvaihdunta nopeutuvat ja  ihosolut aktivoituvat tuottamaan kollageenia.

Prosessi on samankaltainen, kun perinteisessä mikroneulauksessa.

Algneedling biomikroneulaus

Ovatko sienispikulat kasvi- vai eläinpohjaisia?

Makean veden sienet, joista spikulat uutetaan, kuuluvat Parazoa Animals -alalajikkeeseen. Niillä on erityisiä ominaisuuksia, joita löytyy sekä eläimistä että kasveista.

Tuote on turvallinen. Se on puhdasta ja steriloitua eikä sisällä leväkomponentteja.

Makean veden sienet kasvavat usein levien päällä ja ne muistuttavat ulkonäöltään leviä. Tästä tulee myös hoidon nimi Algneedling. Makean veden sienestä uutetaan vain piipitoinen rakenne. Tästä johtuen jauheen väri on täysin valkoinen.

Lisätietoa: Parazona Animals alalajike ilmestyi maan päälle 600 miljoonaa vuotta siten. Sienet ovat niistä primitiiviivisimpiä monisoluisia organismeja, jotka ovat eläneet 200 miljoonaa vuotta sitten meressä.

Ne ovat kasvaneet yli 10 000 lajiin, jotka muodostavat 1/15 meren eläimistä. Ne ovat suuri valtameren ”perhe”. Suurin osa sienistä elää merten vuorovesissä 8500 metrin syvyydessä.

Tällä hetkellä maapallolta löytyy vain noin 20 sienityyppiä, jotka elävät makeassa vedessä. Spikulat eli biomikroneulat uutetaan näistä.

Nämä makeassa vedessä elävät neulasienilajit elävät yleensä puhtaissa järvissä ja pehmeissä puroissa. Niitä tavataan yleensä vesikasvien oksilta ja lehdiltä sekä kiviltä ja levän pinnasta. Tästä johtuen niiden väri on usein keltainen, ruskea tai vihreä.

Mitä biomikroneulauksella hoidetaan?

 • Epäpuhdasta ihoa
 • Tukkeutuneita huokosia
 • Pigmenttimuutoksia ja auringon aiheuttamia vaurioita
 • Laajentuneita ihohuokosia
 • Rasvoittuvan ihon ongelmia ja aknea
 • Epätasaista ihon sävyä
 • Punakkuutta (ei aktiivivaiheessa oleva ruusufinni)
 • Hienoja juonteita ja ihon kiinteyttä
Algneedling biomikroneulaus hoitoaineet

Miltä hoito tuntuu?

Biomikroneulaushoidon aikana tuntuu pientä pistelyä iholla, mikä johtuu spikuloiden pääsystä ihoon, mutta tunne ei  yleensä ole voimakas tai kivulias eikä  epämiellyttävä.

Hoidon aikana ihoa saattaa myös kuumottaa. Tuntemukset ovat yksilöllisiä. Osa asiakkaista ei tunne juuri mitään.

Heti hoidon jälkeen iho punoittaa ja voi tuntua pientä polttavaa tunnetta ja jopa lievää turvotusta. Tämä kestää yleensä vain 10 – 15 minuuttia.

Hoito ei ”riko” ihoa, verenvuotoa ei ole eikä puudutteita tarvita.

Kenelle hoito sopii?

Hoito on esimerkiksi vaihtoehto heille ketkä eivät halua perinteistä mikroneulausta tai kokevat sen epämiellyttävänä.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä epäpuhtaalle iholle,  laajentuneisiin huokosiin, ikääntymismuutoksiin ja pigmenttimuutoksiin.

Hoito voidaan myös tehdä kevyempänä versiona eli kevyillä painalluksilla ja lyhyemmällä vaikutusajalla.

Hoidon ainesosista

Hydrolyzed Sponge

Hydrolysoidut sienet viittaavat yleensä sienen johdannaiseen ainesosaan, jota käytetään ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteissa.

Hydrolyysi liittyy suurempien molekyylien pilkkomiseen pienemmiksi lisäämällä niihin vettä. Tätä prosessia käytetään usein uutettujen ja muokattujen bioaktiivisten yhdisteiden valmistukseen luonnollisista lähteistä kosmeettisiin- ja ihonhoitotuoteisiin.

Ihonhoidossa ja kosmetiikassa hydrolysoituja uutteita sisältävissä ainesosissa on antioksidanttisia ominaisuuksia, kosteutusta lisääviä ja anti-aging -vaikutuksia. Hydrolyysiprosessi voi tehdä näistä yhdisteistä ihoon helpommin imeytyviä, tehostaen niiden tehokkuutta kosmeettisissa tuotteissa.

Hoidon aikana ainesosat kuljetetaan syvälle ihoon, ihon tyvikerros aktivoituu ja ihosolujen uusiutuminen kiihtyy.

Organic Bulgarian Rosewater

Ekologisella Bulgarian ruusuvedellä on monia parantavia ja hyödyllisiä ominaisuuksia.

Sillä on tulehdusta ja punoitusta  estäviä ominaisuuksia.  Se voi toimia myös arpien ja haavojen hoidossa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Tricholoma Matsutake Extract

Tricholoma Matsutake -uutella (mäntysieni) on ihoa kirkastavia ja kuulastavia ominaisuuksia.

Lisäksi sillä on antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus ja se vähentää ihon elastaasiaktiivisuutta (entsyymi joka hajottaa elastiinia).

Vegetable Glycerin ja Jojoba esters

Kasviperäisellä glyseriinillä on ihoa ja ihoärsytystä rauhoittavia ominaisuuksia. Jojoba esterit vähentävät kuivuutta ja rauhoittavat ihoa.

Hoidon jälkeen

Biomikroneulat pysyvät ihossa seuraavat 24-48 tuntia hoidosta eli kollageenin muodostus  jatkuu. Tämän jälkeen neulat poistuvat ihosta ihon pinnan kautta huomaamattomasti. 

Yleensä  tuntuu lievää pistelyä koskettaessa ihoa ts. iho voi tuntua kosketusaralta. Se on täysin normaalia. Hoidon jälkeen voi tuntua voimakastakin kuivuuden tunnetta. Joskus iho myös punoittaa normaalia enemmän etenkin seuraavana päivänä hoidosta.

Hoidon keratolyyttinen (kuoriva) efekti alkaa näkyä useimmilla 3. päivänä hoidosta ja se kestää 2 -3 päivää. Asiakkaan on hyvä ottaa tämä huomioon ennen hoidon/hoitojen aloittamista. Kuorituminen on yleensä melko näkymätöntä, mutta poikkeuksia voi olla.

Ihon uusiutumisprosessi kestää 20-vuotiaalla normaalisti noin 28 päivää ja hidastuu iän myötä. Algneedling® -biomikroneulaus nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa ja solujen uusiutuminen ihon pintakerroksessa nopeutuu noin 7 päivään 28 päivän sijaan.

Mikäli iho on eritäin ohut kuoriutumista ei välttämättä ole ollenkaan ensimmäisen hoidon jälkeen. Jos ihon uusiutuminen on tällä hetkellä hidasta, niin on mahdollista, että ensimmäisellä hoitokerralla iho ei kuoriudu siinäkään tapauksessa juuri ollenkaan. Kuoriutuminen on yleensä iholla tasaista ja melko huomaamatonta, mutta esimerkiksi meikkiä voi olla vaikea saada asettumaan hyvin.

Asiakkaat ja ihot ovat yksilöitä eli täysin aukottomasti ei voida etukäteen sanoa miten kukin hoitoon reagoi. Osa asiakkaista reagoi hyvin vähän ja osa taas voimakkaammin. Ihon tulee antaa kuoriutua rauhassa parin päivän ajan. Iho ei saa raapia eikä hangata.

Huomioi hoidon jälkeen

 • Hoidon jälkeen ihon puhdustaminen vähint. 3 päivän ajan ainoastaan miedolla puhdistustuotteella ja kylmällä/viileällä vedellä.
 • Hoidon jälkeen ihoa hoidetaan rauhoittavilla, kosteuttavilla aineilla esim BCN Heal -rauhoittava voide
 • Vältä ihon koskettelua ihoa hoitopäivänä
 • Älä meikkaa hoitopäivänä
 • Ei saunomista 7 vrk
 • Ei uimista, paljuja 7 vrk
 • Ei kuumaa suihkua 7 vrk
 • Ei solariumia 14 vrk
 • Ei itsestään ruskettavia tuotteita 14 vrk
 • Älä nypi äläkä raavi hilseilevää ihoa, anna hilseilyn tapahtua rauhassa
 • Älä poista karvoja hoitoalueelta sokeroinnilla tai vahaamalla 7-10 vrk
 • Älä poista karvoja hoitoalueelta sheivaamalla 3-4  vrk
 • Älä käytä kuorinta-aineita (mekaaniset ja hapot) 4 vkoa
 • Älä käytä voimakkaita retinolituotteita 7 vrk
 • Kosteuta ihoa runsaasti hoidon jälkeen rauhoittavalla voiteella ( esim. BCN Heal voide saatavana Beautyzonesta)
 • Suojaa iho SPF 50 aurinkosuojalla

Suosittelemme hoidon jälkeen kotikäyttöön

BCN Cleanser -puhdistustuote

BCN Cleanser on ihon pH-arvoa tasapainottava puhdistusvaahto, jota suositellaan ennen ja jälkeen dermatologisia hoitojen.  

Tuotteen käyttö nopeuttaa ihon toipumista, ehkäisee ihon liiallista hilseilyä, punoitusta, kuivuutta  sekä mahdollisia bakteeri-infektioita.

150 ml 39,00 €. Saatavana hoitolasta

BCN Heal  -jälkihoitovoide

Ehkäisee ja parantaa ihoärsystystä, karheutta, kuivumista erilaisten toimenpiteiden jälkeen.  Voide korjaa, rauhoittaa ja palauttaa ihon suojatoimintoja. Sisältää mm. oliiviöljyä, pantenolia ja  kamomillauutetta.

35 ml 62,00 €. Saatavana hoitolasta.


Sarjahoidot

Sarjahoidossa jokainen hoitokerta nopeuttaa ihon uudistumisprosessia. Mitä useamman hoitokerran tekee, sen nopeammin iho uusiutuu ja kuoriutuu tehokkaammin jokaisella hoitokerralla.

Suosittelemme enintään neljän kerran sarjahoitoa kahden viikon välein. Jos iho on hyvin herkkä, niin tällöin kuukauden väli on perusteltua.

Epäpuhdas iho

Jos ihon ongelma on epäpuhtaudet, niin suosittelemme ihonpuhdistusta ennen biomikroneulausta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Mikäli haluat valikoimamme HydraFacial Signature -puhdistavan hoidon, niin saat sen etuhintaan. HydraFacial Signature + 1. biomikroneulaus yhteensä 89,00 + 189,00 = 278,00 € (norm. 294,00 €). Hoidot laskutetaan puhdistushoitokerralla (noin 3-5 päivää) ennen biomikroneulausta.

Hinnasto

Kasvohoidot (sis. kaulan käsittelyn)

 1. Hoitokerta 189,00 €
 2. Hoitokerta 179, 00 €
 3. Hoitokerta 169,00 €
 4. Hoitokerta 159,00 €

Decolletee-alueen hoito hoidon yhteydessä + 129,00 €

Yläselkä 189,00 €

Sarjahoitohinta edellyttää hoitokerrat 2-4 viikon välein.

Hoidon kesto noin 45 min.

Hoidon vasta-aiheet

Tutustu huolellisesti hoidon vasta-aiheisiin ennen hoitoajan varausta

 • Kuume, flunssa tms
 • Autoimmuunisairaudet
 • Lääkekuurit (isotretioniinilääkityksestä 6 kk)
 • Raskaus ja imetys
 • Ihoon vaikuttava lääkitys (aknelääkitys, kortisonilääkitys ym)Ihosairaudet
 • Epilepsia
 • Sieni- ja bakteeri infektiot, muut infektiot
 • Voimakkaat kuorivat hapot 3.4 viikkoa ennen hoitoa
 • Voimakkaat retinolituotteet 2 viikkoa ennen hoitoa
 • Palanut iho, paleltunut iho
 • Syöpä ja muut sairaudet
 • Aktiivivaiheessa oleva herpes (suosittelemme estolääkitystä, vaikka ei aktiivinen)
 • Voimakkaat ihohoidot esim. fraktionaalinen laser, odota 4 vkoa
 • Täyteaineet ja botuliini, odota 2 vkoa
 • Ei vahausta, sokerointia, depilointia hoitoalueella 2 vkoa ennen hoitoa

Erittäin tärkeä huomioida!

Koska biomikroneulaus uudistaa ihoa ja sen tarkoitus on  ”uuden ihon esiintuominen” , on tärkeää ymmärtää, että biomikroneulaus ei ole nopea hoito jonka tulokset näkyvyät heti hoidon jälkeen.

Toimenpiteen jälkeen iho alkaa kuoriutua noin 3-4 päivänä ja ”uusi iho” tulla esiin. Ottaessasi sarjahoidon tulee ottaa huomioon, että joka hoitokerran jälkeen on palautumisaika ja jälkihoito-ohjeita tulee noudattaa.

Huomioi myös, että et varaa hoitoaikaa ennen tärkeää tilaisuutta.

Tuotteiden valmistaja

Biomikroneulaustuotteiden valmistaja on Spongilla Tech. Yhtiö on keskittynyt makean veden spikula raaka-aineen (hydrolyzed sponge) ja siihen liittyvän kosmetiikan kehittämiseen ja valmistamiseen.

Spongilla Tech aloitti ensimmäisenä maailmassa näiden tuotteiden kehittämisen vuonna 2013. Yrityksellä on oma ainesosatehdas, laboratorio ja kosmetiikkatehdas. Spongilla Tech on hakenut tuotannolleen teknologiapatenttia.

Suomen yhteistyökumppanina toimii ruotsalainen Tumba Lipokliniken. Yrityksen perustajalla on yli 10 vuoden kokemus eri biomikroneulausvalmistajien ja tuotemerkkien parissa työskentelystä. Tämän myötä syntyi ajatus omasta tuotemerkistä Algneedlingistä. Tuotteiden valmistajaksi valikoitui Spongilla Tech.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty