HydraFacial™ -kivuton ihonpuhdistus ja paljon muuta!

Tässäkö tehokkain ihonpuhdistus Kuopiossa?

HydraFacial -ihonpuhdistus on ollut Kuopiossa Beautyzonessa jo vuodesta 2012. Tämä on paras ihonpuhdistus sanovat asiakkaamme! HydraFacial™ -hoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia! Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille! Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokset ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon!

”Kokeiltuaan kerran Hydrafacial -ihonpuhdistushoitoa suurin osa asiakkaistamme ei enää muita puhdistusmenetelmiä halua”

”Hydra on maailman suosituin ihonhoitoteknologia! Yli 2 miljoona hoitokertaa vuodessa”. Tätä kannattaa kokeilla!

Huippu ihonpuhdistus HydraFacial™ on Beautyzonessa

Beautyzone toi palveluvalikoimaansa ensimmäisenä Kuopiossa uuden teknologian HydraFacial™ -hoidot vuonna 2012, joten kokemuksemme ja osaamisemme menetelmästä on erittäin vahva. Olemme palvelleet tuhansia HydraFacial™ -asiakkaitamme yli kymmenen vuoden aikana. Hoitolassamme on kolme HydraFacial™ -laitetta suuren kysynnän vuoksi, joten asiakkaiden yhtäaikaiset hoidot ovat myös mahdollisia.

Beautyzonesta saat kaikki HydraFacial ™ -kasvohoitojen lisäoptiot, jotka Hydrafacial™ -hoitolaitteessa ovat mahdollisia mm. LED -valohoito, PERK™ -silmien- ja huulteympärysten hoidot sekä koneellinen lymfahoito ja laaja valikoima hoitoon lisätehoja tuovia boostereita. . Hoitokuvauksissamme on käytetty HydraFacial™ -hoitojen virallista protokollaohjeistusta. Tästä huolimatta asiakkaat voivat valita HydraFacial ™ isäoptioita muihinkin HydraFacial™ -hoitoihinsa, vaikka sitä ei olisi hoitokuvauksessa mainittu.

Asiakkaiden on hyvä huomioida, että kaikki HydraFacial™ -hoitoja tarjoavat liikkeet eivät käytä virallista hoitoprotokollaohjeistusta hoitokuvauksissaan eli hoitoja on nimetty hoitoprotokollan ulkopuolelta. Kysymys on kuitenkin samoista hoidoista eri nimillä. Annamme mielellämme lisätietoja hoitojen eri mahdollisuuksista.

Mihin HydraFacial™ -hoitojen tehokuus perustuu?

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja esimerkiksi erilaisten hoitokärkien ja patruunoiden avulla.

HydraFacial™ -hoitojen tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen.

Hoitokärkien spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä tehoaineet saadaan syötettyä ihoon siten, että ne vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin. Hoitotiivisteissä on käytetty ainoastaan turvallisiksi todettuja ainesosia.
Kertakäyttöisten HydroPeel™ -hoitokärkien ansiosta hoito on hygieeninen, sillä jokaiseen hoitoon vaihdetaan omat hoitokärkensä. FDA- ja CE-hyväksytyn laitteen valmistaja on Edge System (Los Angeles).

Mitä HydraFacial -hoidossa tapahtuu?

Aluksi ihoa pehmennetään, puhdistetaan ja kuoritaan HydroPeel™ -kärjillä. Puhdistuksessa käytetään Activ 4 -seerumia, joka pehmentää talia ja esipuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ 4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo. Näiden lisäksi seerumi sisältää hiiva- ja merileväuutteita. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel™ -kärkien kanssa esipuhdistaa sekä kuorii ihoa tehokkaasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa tyhjennetään musta- ja valkopäät. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään mm. Tasmanian pippuria, pajunkuori- ja hunajauutetta sekä salisyylihappoa sisältävää Beta HD CLEAR -seerumia. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa. Muiden ainesosien tehtävänä on mm. estää tulehduksia sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

”Jos haluat kuulaan, puhtaan ja raikkaan ihon kivuttomasti ja nopeasti, niin valitse tehokas HYDRAFACIAL™”

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet ovat tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Tällöin otetaan käyttöön Antiox+™ with Even tone & firming -seerumi, joka sisältää mm. runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineiden imeytyminen ihoon on tehokasta HydroPeel ™ -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienten molekyylikokojen ansiosta.

Hoitoon voidaan helposti liittää lisäoptioina erityisesti ikääntymismuutoksiin käytettävä DermaBuilder™ -tehoboosteri, Britenlol™ -pigmenttimuutoksia vaalentava tehoboosteri, ReGen GF -erittäin tehokas kasvutekijä tehoboosteri ja/tai puhdistavat glykoli-/salisyylihapot, joiden yhdistämisellä HydraFacial™ -hoidon fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna iho toipuu Hydrafacial™ -happokuorinnan jälkeen erittäin nopeasti. Muita lisäoptioita ovat Led tai Laser -valohoidot, koneellinen lymfahoito sekä PERK™ -hoidot silmänympärille ja huulille.

Kaikki ihosta lähtevät epäpuhtaudet, lika, kuollut ihosolukko ym menee laitteessa olevaan jätesäiliöön. Asiakas voi hoidon jälkeen todeta, mitä ihosta saatiin pois.

”Julkkikset suosittelevat: Paris Hilton, Beyoncé, Kate Winslet, Halle Berry, Matthew Mcconaughey, Adrienne Maloof, Marie Osmond…..”

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?

Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin tai mennä vaikkapa takaisin töihin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Kosteuttavan ja puhdistavan perushoidon hoitoaika on n. 35 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito noin 10-50 minuuttia pidempään. Hoidossa ei tarvita poistaa silmämeikkiä ellei asiakas sitä erikseen toivo.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteytystä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia. Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme asiakasta käymään hoidossa säännöllisesti, mutta yhdelläkin hoitokerralla tulee hyviä tuloksia.

Huomioitavaa hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30) Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Milloin HydraFacial -hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä lisäoptiona käytettävää happoa myöskään imettäville henkilöille. Tietyt iho- ja perussairaudet (mm. aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuvat ihosairaudet, vaikea akne, ekseemat, tyypin 1 diabetes ja HIV) ovat este hoidolle. Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille, joilla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys eikä silloin, jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, tiettyjä kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai, jos iho on palanut auringossa. Lisäoptiona käytettävän LED -valohoidon estinä ovat epilepsia sekä valolle herkistävä lääkitys. Pyydämme asiakasta täyttämään ennen hoitoa esitietolomakkeen, jossa käydään läpi muut tässä luettelemattomat esteet hoidolle.

HydraFacial -laitteen lisäoptiot

Beautyzonesta on saatavana kaikki lisäoptiot, jotka HydraFacial™ -laitteessa ovat mahdollisia. Näillä voidaan tehostaa HydraFacial ™ -hoitojen vaikutusta ottamalla huomioon asiakkaan toiveet, ihon sen hetkinen kunto ja tarve.

HUOM! Kerrothan varauksessasi mikäli haluat lisätä hoitoosi Perk™ -hoitokäsittelyn silmienympärille ja/tai huulille, lymfahoidon tai LED-tai laser -valohoidon. Emme voi välttämättä tehdä näitä lisäoptioita, mikäli emme tiedä siitä etukäteen. Hoitoaika on tuolloin pidempi ja joudumme varmistamaan, että ko. lisäoptioon tarvittava laite on hoitoajallasi käytettävissä. Jos et tarvitse Lymfa, Led/Laser – tai Perk ™ -lisäoptioita, niin hoitokokonaisuus voidaan katsoa ennen hoidon aloittamista hoitolassa. Kerrot vain varauksessasi, että kysymyksessä on HydraFacial™ -hoito.

LED /laser- valohoito

Käytämme Beautyzonessa HydraFacial ™ -hoidoissamme lisäoptiona valikoimassamme olevaa erillistä, monipuolista LED -valohoitolaitetta. Laitteessa on kahdeksan eri värivaihtoehtoja perinteisten sinisen ja punaisen lisäksi. LED -valohoito voidaan yhdistää kaikkiin HydraFacial ™ -hoitoihin. Käytössämme on myös VTT:n hyväksymä matalateholaser -laite, jota voimme käyttää LED – valohoidon asemesta tietyissä tapauksissa ja/ tai asiakkaan toiveesta.

LED ja Laser -valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia sekä kivuttomia hoitoja. Laitteilla voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Esimerkiksi punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen kasvua, keltainen stimuloi lymfatoimintaa sekä rauhoittaa punotusta ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.

Vinkki! Suosittelemme LED- tai Laser -valohoitojen yhdistämistä HydraFacial™ -hoitoon erityisesti, jos ihossa on runsaasti epäpuhtautta/tulehtuneita näppyjä. Jos haluat superisti hehkua ihollesi, niin silloin LED-valohoito on hyvä vaihtoehto.

Koneellinen lymfahoito

Hydrafacial -laitteen alipaineella tehtävä rentouttava, kosmeettinen lymfahoito kasvoille ja kaulalle, Hoidolla pystytään poistaman kuona-aineita sekä turvotusta. Lymfahoito voidaan lisätä kaikkiin HydraFacial™ -hoitoihin.

Muut lisäoptiot

GlySal™ -hapotuskuorinta yhdistää tehokkaan mekaanisen ja kemiallisen kuorinnan yhdeksi ihoa muokkaavaksi prosessiksi. GylSal -kuorinnannalla saadaan näkyviä tuloksia ilman ihoärsytystä. Kuorinnan vahvuus valitaan hoidon yhteydessä.
Dermabuilder™ -tehoboosteri ikääntymismuutoksin
Britenol™ -tehoboosteri pigementtihäiriöihin
ReGen GF™
-Erittäin tehokas kasvutekijätehobooster kollageenin ja elastiinin tuotannon parantamiseen, tehostaa ihon omia korjaavia toimintoja. Seerumin lisähinta Signature tai Clarifyingl -hoitoon +40,00 €.

Valikoimassamme on myös HydraFacialin sopimusyritysten valmistamia boostereita

Nassif MD Hydraglucan™ -booster.  Tehokkaasti kosteuttava booster.

JLO BEAUTY –booster. Erinomainen hehkua antava booster esim. ennen tärkeitä tilaisuuksia.

Circadia ProTec Plus -booster. Ihon punakkuutta hoitava booster.

Lisähinta Signature tai Clarifying -hoidon yhteydessä +40,00 €

Perk™ -hoidot silmienympärille tai huulille (lue lisätietoja PERK™ -hoidoista alempaa)

HydraFacial -hoidot

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet ihoon. Tämä perushoito ei sisällä hapotuskuorintaa. Jos haluat tehokkaamman ihonpuhdistuksen, niin suosittelemme valitsemaan hapotuskuorinnan sisältävä Claryfying -kasvohoidon. Hoidon kesto noin 30-40 min.

HydraFacial™ Signature -kasvohoito 110,00 €
+ LED / -laser -valohoito 39,00 €
+ Lymfahoito 30,00 €
+ Decolletee 41,00 €
+ PERK™ -huulten hoito 46,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
+ PERK™ -silmänympäryshoito 59,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
+ Selkä 110,00 € (HydraFacial -kasvohoidon yht. -20%)

HydraFacial™ Claryfying -kasvohoito SUOSITTU!

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi talineritystä. Hoito sisältää GlySal –hapotuskuorinnan. Hoito kuorii, syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet ihoon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen hoito myös sarjahoitona epäpuhtaalle iholle. Hoidon jälkeen iho on syväpuhdistettu, kuulas ja hehkuva sekä hyvin kosteutettu. Hoidon kesto noin 40-50 min.

HydraFacial™ Claryfying -kasvohoito 151,00 €
+ LED / -laser -valohoito 39,00 €
+ Lymfahoito 30,00 €
+ Decolletee 67,00 €
+ PERK™ -huulten hoito 46,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
+ PERK™ -silmänympäryshoito 59,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
Yläselkä 151,00 € (HydraFacial -kasvohoidon yht. -20%)

HydraFacial ™ -Age Refinement -kasvohoito

Hoitoon sisältyy GlySal -hapotuskuorinnan lisäksi ReGen™ -peptidiboosteri, joka toimii tehokkaana hoitoaineena ikääntymismuutoksiin. Hoito syväpuhdistaa ihon kuten Claryfying -kasvohoito, mutta hoidossa otetaan huomioon myös ihon ikääntymismuutokset. Hoidon kesto noin 40-50 min.

HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito 191,00 €
+ LED / -laser -valohoito 39,00 €
+ Lymfahoito 30,00 €
+ Decolletee 81,00 €
+ PERK™ -huulten hoito 46,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
+ PERK™ -silmänympäryshoito 52,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)

HydraFacial ™ -Radiance -kasvohoito

Hoitoon sisältyy GlySal -hapotuskuorinnan lisäksi Britenol ™ -tehoboosteri ihon pigmenttihäiriöihin. Hoito syväpuhdistaa ihon kuten Claryfying -kasvohoito, mutta hoidossa otetaan huomioon erityisesti ihon pigmenttihäiriöt. Pigmenttimuutosten hoidossa suosittelelemme aina sarjahoitoa. Hoidon kesto noin 40-50 min.

HydraFacial™ Radiance -kasvohoito 191,00 €

+ LED / -laser -valohoito 39,00 €
+ Decolletee 75,00 €
+ Lymfahoito 30,00 €
+ Decolletee 81,00 €
+ PERK™ -huulten hoito 46,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)
+ PERK™ -silmänympäryshoito 59,00 € (sis. seerumin kotikäyttöön mukaan)

HydraFacial Platinum™ -kasvohoito ”TÄYDELLINEN PAKETTI”

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial -hoitokokemus edullisempaan pakettihintaan. Hoitoon sisältyy kasvojen nestekiertoa ja turvostusta poistava koneellinen lymfahoito, GlySal -hapotuskuorinta, Dermabuilder ™ tai Britenol ™ -tehoboosteri, LED tai Laser –valohoito sekä PERK™ -käsittely huulille sekä silmienympärille (hoidosta jäljelle jäävät Perk ™ -hoidon seerumit asiakkaalle kotikäyttöön mukaan. Ihonpuhdistusosuus on samanlainen kuin Clarifying –hoidossa.

Hoidon kesto noin 90 minuuttia

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito 310,00 €

HydraFacial PERK™ -hoidot silmänympärille sekä huulille

Hemmottele huuliasi ja virkistä herkkää silmänympärysihoa!

”Patentointu roller-flex -teknologia imee lian, rasvan ja kuolleen ihosolukon”

Uusin, erillinen lisäoptio Hydrafacial ™ -hoitoon on PERK™ -käsittelyt , joilla hoidetaan silmänympärysihoa ja/tai huulia. Hoidoilla voidaan täydentää HydraFacial ™ -kasvohoitoja, jolloin hinta on edullisempi kuin erillisenä, omana hoitonaan. Perk™ hoidoista jäljelle jäävät, kotikäytössä viikkoja riittävät seerumit annetaan asiakkaalle mukaan. Hoidon kesto noin 5-10 minuuttia per alue.

Mahdollisuuksien mukaan voimme yhdistää PERK™ -hoidot myös muihin valikoimamme kasvohoitoihin.

Perk Eye -hoito

Hoito raikastaa, kirkastaa, kiinteyttää ja kosteutta silmänympärysalueen ihoa. Vaikuttavina aineina on mm. heveoskastanjansiemenuuta ja arnikinkukka.

Perk Lip -hoito

Ravitsee ja kosteuttaa sekä tekee huulistä kevyesti täyteläisemmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute.

  • PERK™ -huulienhoito kasvohoidon yht. (sis. seerumin kotikäyttöön) 46,00 €
  • PERK™ -silmienympäryshoito kasvohoidon yht. (sis. seerumin kotikäyttöön) 59,00 €
  • PERK™ -huulienhoito erillisenä hoitona (sis. seerumin kotikäyttöön) 52,00 €
  • PERK™ -silmienympäryshoito erillisenä hoitona (sis. seerumin kotikäyttöön) 65,00 €

Kätevät ”roll on” -seerumit PERK -asiakkaille mukaan!