Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita,  niin tee palautusilmoitus täyttämällä alla oleva lomake.

Kaikista palautuksista ja tuotevaihdoista pitää aina tehdä palautusilmoitus etukäteen täyttämällä lomake. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei riitä tilauksen perumiseen. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen että palautusilmoitus on tehty. Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi.

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Huomioithan, että koska kyseessä on kosmetiikka- ja hygieniatuotteet, niin tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä, avaamattomia, mahdolliset sinetit ja pahvipakkauksen päällä olevat muut pakkausmateriaalit avaamattomia. Tuotteiden pitää olla myyntikuntoisia.

Tuotteet tulee pakata hyvin takaisinlähetystä varten. Toivomme, että käytät samaa pakkausta missä tilaus oli tullessaan. Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa, myyntikelpoisessa kunnossa, ei tuotteen hintaa voida palauttaa. Kosmetiikka-tuotteita ei siis voi ensin kokeilla ja sen jälkeen palauttaa.

HUOMIOI, että palautuskulut maksaa lähetyksen palauttaja, mikäli kyseessä ei ole viallinen tuote tai toimitusvirhe. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Palautamme maksun viipymättä kuluttajasuojalain mukaisesti, kun palautettava tavara on saapunut meille ja olemme sen tarkistaneet.