Fusion Meso

Beautyzone/Fusion Meso
Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
 • Erittäin riittoisa erikoistuote herkän ja ohuen silmänympärysihon hoitoon. Pehmentää juonteita, kiinteyttää, häivyttää turvotusta sekä tummia silmänalusia Eye Sorbet on virkistävä ja tehokas ”pikakaunistaja” ja hoitotuote silmienympärysiholle! Tuotteessa on miellyttävä, kevyt hieman "vahatyyppinen" koostumus. Esteettisestä lääketieteestä johdettu ristiin linkitetty hylauronihappo silottaa silmänympärysalueen juonteita hetkessä. Tuotteen sisältämät viisi eri kasvutekijää stimuloivat solujen kasvua sekä aktivoivat kollageenin biosynteesiä. EyeSorbetissa käytetty teknologia  saa aikaan viilentävän vaikutuksen (laskee ihon lämpötilaa). Tämä stimuloi ihon mikroverenkiertoa joka nopeuttaa nesteiden poistumistumista jolloin turvotus ja silmänalusten tummuus vähenee. Tuote on myös tehokkaasti kosteuttava sekä estää kosteuden haihtumista iholta sekä suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Ristiinlinkitetyn hyaluronihapon tasoittavien ominaisuuksien vuoksi tuotetta voi käyttää myös ns. hoitavana primer-tuotteena ennen meikkivoiteen levitystä. Ristiinlinkitetty hyaluronihappo on polymeeri joka on johdettu luonnollisesta hyaluronihaposta (HA). Sen viskositeetti on 2-3 ketraa HA-liuoksen viskositeetti samalla konsentraatiolla. Se pystyy sitomaan enemmän vesimolekyylejä rakenteensa ansiosta ja käyttäytyy kuin "mikrosäiliö" joka antaa jakuvasti vettä iholle. Se muodostaa 3D "hengittävän" kalvon iholle, joka parantaa ihon suojatoimintoa, täyttää ryppyjä, vähentää veden haihtumista ja ehkäisee ulkoisten tekijöiden, kuten UV-säteiden,  saasteiden jne aiheuttamia vaurioita. Huomioi tuotteen suuri koko (30 ml) verrattuna yleisimpään silmienympärystuotteiden kokoon (15 ml). Taputtele pieni määrä puhtaalle, kuivalle silmienympräysiholle aamuin illoin.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Haluatko silottaa kasvojesi juonteita? Ha Deep Filler on kosmeettinen ryppyjä ja juonteita täyttävä seerumi, joka sisältää esteettisestä lääketieteestä johdettua ristiin linkitettyä hyaluronihappoa (syvien juonteiden täyteaine). Seerumi silottaa juonteita ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa ihoa. Tuotteen koostumus on miellyttävä ja ylellinen ja  silkkisen tuntuinen. Seerumi on erittäin hyvin imeytyvä. Seerumi on tarkoitettu päiväkäyttöön sen juonteita siloittavan ominaisuutensa vuoksi. Tuotteessa on miellyttävä, raikas sitursmainen tuoksu. Käyttö: Levitä puhdistetulle iholle, anna imeytyä ja lisää halutessasi hoitovoide.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Kaipaako ihosi tehokasta kosteutusta? Superkosteuttava, erittäin riittoisa, esteettistä lääketieteestä johdettua hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttaja kaikille lisäkosteutta tarvitseville ihotyypeille. Tuotteessa on miellyttävä  geelityyppinen mikroemulisioteknologiaa hyödyntävä raikas koostumus, joka imeytyy ihoon täysin jättäen huomaamattoman silkkisen pinnan. Tämä on loistava tuote esim. lämpimänä vuodenaikana ja asiakkaille, jotka pitävät kevyestä hieman viilentävästä, ja tehokkaasti kosteuttavasta koostumuksesta missä on raikas tuoksu. Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, mikä mahdollistaa ihon kosteuttamisen syvemmältä sekä pitkäkestoisemmin verrattuna muihin suurempi molekyyliisiin hyaluronihappomuotoihin. Tämän lisäksi pieni molekyylyikoko mahdollistaa juonteita häivyttävän vaikutuksen. Hyaluronihapon teho perustuu sen voimakkaaseen kosteudensitomiskykyyn. Se muistuttaa sientä joka pystyy sitomaan itseensä huomattavan suuren määrän kosteutta. Hyaluroninc Moisturizerin pakkauskoko on 100 ml joka on puolet suurempi kuin yleisimmät 50 ml pakkauskoot. Levitä puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivällä sekä yöllä. Vältä silmäluomia.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Miellyttävä mm. esteettisestä lääketiteestä johdettua hyaluronihappoa ja tehokkaita uudistavia kasvutekijöitä sisältävä  kasvonaamio yökäyttöön. Iho ei ole yöaikaan alttiina ulkoisille tekijöille, jolloin sitä voidaan elvyttää ja ravita tehokkaasti.  Lift Sleeping Mask ravitsee ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti yön ajan. Naamio on tarkoitettu aikuiselle iholle ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen sekä ryppyjen ja juonteiden hoitoon sekä kosteuttamaan ja elvyttämään ihoa. Tuote on öljypohjainen, täyteläinen ja voidemainen,  mutta se levittyy helposti ja tuntuu levitettäessä miellyttävän kevyeltä.  Tuotteessa on miellyttävä 100% luonnollinen eteerisen öljyn tuoksu. Käyttö: Levitä naamiota runsas kerros siveltimellä (spaattelilla) puhdistetulle iholle (kasvot, kaula, decolletee). Naamio jätetään vaikuttamaan yön yli ja puhdistetaan aamulla huutomalla vedellä tai kasvovedellä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi joka yö kahden viikon ajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja sen  jälkeen 1 - 2 kertaa viikossa. Tuotteessa on miellyttävä 100% luonnollinen mandariinin eteerisen öljyn tuoksu. Huomioi tuotteen suuri koko 100 ml.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Täydellinen tuote ikääntyvän ihon hoitoon! Laadukas ja tehokas kiinteyttävä tehovoide aikuiselle iholle! Tuote sisältää korkean pitoisuuden tehokkaita ja turvallisia esteettisestä lääketieteestä johdettuja ainesosia. Ihanteellinen tuote asiakkaalle, joka pitää nopeasti imeytyvästä, ohuesta, ylellsisestä satiiniisesta voidekoostumuksesta. Tuoteessa on raikas tuoksu joka koostuu siturshedelmien seoksesta. Ristiin linkitetty hyaluronihappo silottaa juonteita, pieni molekyylinen hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoa syvältä, viisi erilaista kasvutekijää stimuloivat tehokkaasti solujen kasvua. Hydracell Q aktivoi kollageenin muodostumista muuttamalla katabolisen prosessin (energiaa kuluttava) anaboliseksi (energiaa tuottava) parantaen solujen kosteudensitomiskykyä. Tuotteen sisältämällä viidellä eri peptidillä on omat tehtävänsä. Peptideillä on erityisen tärkeä merkitys etenkin aikuiselle iholle tarkoitetussa hoitotuotteessa. Voidetta voidaan käyttää päivin sekä öin puhdistetulle iholle. Seerumin voin halutessaan lisätä voiteen alle. Huomioi, että käytät aina spaattelia ottaessasi voidetta pakkausesta.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Päivävoide, joka antaa pitkäkestoisen, maksimaalisen SPF 50 UVA- ja UVB -suojan. Ultrakevyt koostumus ja miellytävän raikas tuoksu! Voide  ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä valkoista pintaa iholle. Tuote muodostaa iholle hikoilulta suojaavan, pitkäkestoisen kalvon. Toimii erinomaisesti myös meikkivoiteen alla. Se sopii myös erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkeen suojavoiteena. Käy kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Levitetään puhdistetulle iholle. Odata 5 minuuttia ennen mahdollisen meikin levitystä. Voidaan käyttää päivävoiteena tai hoitovoiteen kanssa yhdessä suojaamaan ihoa UVA- ja UVB -säteilyltä. Ei suositella silmäluomille.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Tehohoitoa ikääntymismuutoksiin, pigmenttimuutoksiin ja epäpuhtaalle iholle! Retinoli on tutkitusti yksi tehokkaimmista kosmetiikan raaka-aineista ikääntymismuutoksiin ja valovanhentuneelle iholle (pigmenttimuutokset). Retinol 1.0 on intensiivinen tehotuote, jossa on korkea 1%:n pitoisuus puhtaassa muodossa olevaa retinolia (A-vitamiini). Tuote sopii myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteen säännöllinen käyttö häivyttää juonteita ja tasoittaa ihon väriä sekä hillitsee talineritystä. Retinole 1.0 -voiteessa on  kevyt voidemainen, raikas koostumus joka levittyy hyvin iholle. Retinol 1.0 -tuotetta suositellaan käytettävän muutaman kerran viikossa yövoiteen alla noin 10-15 päivän ajan. Jos iho tuntuu käytön aikana herkältä tai se hilseilee, niin tulee pitää muutama päivän tauko. Ei suositella silmäluomille eikä silmien alle. Levitä ohut kerros puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin. Vältä silmänympärysihoa. Huomioi, että ihon ärsyyntyminen (punoitus, arkuus ja hilseily) on mahdollista ja jopa todennäköistä, jos ihosi ei ole tottunut A-vitamiinituotteisiin. Huomioi, että tuotteen käyttö tulee aloittaa maltillisesti. Retinolin käyttö herkistää auringonvalolle, joten tuotetta ei voi käyttää päivisin. Suosittelemme puhdistamaan ihon aamuisin retinolin yökäytön jälkeen ja käyttämään päivällä Fusion -Meso Shield SPF 50 -päivävoidetta. Ei suositella raskaus- eikä imetysaikana.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

Otsikko

Go to Top