herkkä iho

Beautyzone/herkkä iho
Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
 • Kuivalle iholle kehitetty WiQo  Moisturizing Face Cream for Dry Skin -hoitovoide kosteuttaa ja ravitsee ympäristötekijöiden kuten auringon, tuulen ja kylmyyden rasittamaa ihoa (antioksidanttiset kasviöljyt ja vitamiinit). Hoitovoide estää kosteutta haihtumasta ihosta sekä lievittää mahdollista ihon punoitusta ja ärsytystä. Indikaatiot: Sopii kuivalle iholle kasvojen, kaulan ja decolleteen hoitoon. Voidaan käyttää suojavoiteena kemiallisten kuorintojen ja muiden esteettisten hoitojen jälkeen. Sopii rauhoittavana tuotteena helposti reagoivalle iholle. Huomioi, että tämä tuote on välttämätön PRX-T 33 -hoitolahoidon jälkeen yhdessä Smoothing Fluid -kasvoemulsion kanssa. Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja decolleteen iholle aamuin illoin sekä aina kun on tarvetta. PRX-T33 -hoidon jälkeen tuotetta on välttämätön käyttää  yhdessä WiQo Smoothing Face Fluid -kasvoemulsion kanssa, jotka yhdessä takaavat iholle aktiivisen stimuloinnin ja suojan. Jos voiteen koostumus tuntuu liian täyteläiseltä, niin voidaan käyttää normaalissa käytössä (ei PRX-T33- hoidon jälkeen) vain yövoiteena. Suosittelemme WiQ0 Smoothing Face Fluid -seerumin käyttöä yhdessä voiteen kanssa, vaikka PRX-T33-hoitolahoitoa ei olisi tehty. Varoitukset: Hoitovoiteen sisältämät kasviuutteet voivat aiheuttaa värimuutoksia voiteen koostumukseen, mikä ei vaikuta tuotteen laatuun tai tehoon.
 • WiQo Eye Contour & Facial Serum -seerumi on kehitetty herkälle silmänympärysiholle. Seerumia voi käyttää myös koko kasvoilla, jos iho on todella herkkä ja ärtynyt. Tuote sisältää runsaasti aktiiviaineita, jotka mm. kosteuttavat ihoa intensiivisesti. Seerumin sisältämät peptideillä  ja kasviuutteilla on  (pikkuruskus, calendula, avokado, rohtopurasruoho, lakritsinjuuri, hevoskastanja) on antibakteerisia vaikutuksia. Tuotteen säännöllinen käyttö vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä rauhoittaa  ihon tulehdus- ja ärsytysreaktioita. Tuote on dermatologisesti ja oftalmologisesti (=silmälääkäri) testattu. Indikaatiot: Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sopii silmänympärysiholle tai herkaästi reagoivalle iholle koko kasvoille. Ideaalinen myös meikinalustuotteeksi. Suositellaan myös silmäpussien ja tummien silmänalusten hoitoon. Käyttö: Taputtele hellävaraisesti muutama tippa seerumi puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Herkälle iholle, joka ei siedä paksumpia hoitovoiteita, voi levittää koko kasvojen iholle öljyttömänä kosteusvoiteena. Voi levittää myös taputellen WiQo ICP Cream -värillisen, kakkumaisen,  SPF 50 UVA ja UVB- suojan  sisältävän meikkituotteen päället tarvittaessa tuomaan lisäkosteutusta iholle. Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Älä levitä vaurioituneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
 • Ihoa ravitseva pre/probioottiyhdistelmän sisältävä voide kuivalle ja herkälle iholle. Voiteen prebiootit (alfaglukaanioligosakkaridi) edistävät ihon mikrobiomin (bakteeriflooran) tasapainoa luomalla "hyville bakteereille" (probiootit) suotuisan kasvualustan. Prebiootit eivät lisää bakteerikantaa. Ne tarvitsevat toimiakseen "hyviä bakteereita" joita ihossa on jo valmiiksi.

  Voiteen sisältämät prebiootit ovat lactobasillus -maitohappobakteereita (inaktivoitu dyntallisoimalla ja pakastekuivaamalla). Voide parantaa ihon biologista puolustuskykyä, vähentää yliherkkyyttä ja punaisuutta sekä rauhoittaa couperosaihoa.

  Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia.

  Tuote sopii päivä- ja yökäyttöön. Levitä puhdistetulle, kuivalle iholle. Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kunnes voide on imeytynyt ihoon. Älä käytä silmäluomille.

  
  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty

Otsikko

Go to Top