Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
 • WiQo Eye Contour & Facial Serum -seerumi on kehitetty herkälle silmänympärysiholle. Seerumia voi käyttää myös koko kasvoilla, jos iho on todella herkkä ja ärtynyt. Tuote sisältää runsaasti aktiiviaineita, jotka mm. kosteuttavat ihoa intensiivisesti. Seerumin sisältämät peptideillä  ja kasviuutteilla on  (pikkuruskus, calendula, avokado, rohtopurasruoho, lakritsinjuuri, hevoskastanja) on antibakteerisia vaikutuksia. Tuotteen säännöllinen käyttö vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä rauhoittaa  ihon tulehdus- ja ärsytysreaktioita. Tuote on dermatologisesti ja oftalmologisesti (=silmälääkäri) testattu. Indikaatiot: Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sopii silmänympärysiholle tai herkaästi reagoivalle iholle koko kasvoille. Ideaalinen myös meikinalustuotteeksi. Suositellaan myös silmäpussien ja tummien silmänalusten hoitoon. Käyttö: Taputtele hellävaraisesti muutama tippa seerumi puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Herkälle iholle, joka ei siedä paksumpia hoitovoiteita, voi levittää koko kasvojen iholle öljyttömänä kosteusvoiteena. Voi levittää myös taputellen WiQo ICP Cream -värillisen, kakkumaisen,  SPF 50 UVA ja UVB- suojan  sisältävän meikkituotteen päället tarvittaessa tuomaan lisäkosteutusta iholle. Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Älä levitä vaurioituneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
 • WiQo ICP Compact Coloured Cream SPF 50 on 3 in 1 -tuote
  1. Peittää pieniä virheitä (näpyt, pigmenttimuutokset).
  2. Suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä
  3. Tasoittaa ihon epätasaista sävyä
  Tuote sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden suojaamaan ihoa UV-säteilyltä. Sopii myös käytettäväksi PRX-T 33 -hoidon jälkeen tasoittamaan ihon mahdollista punoitusta. Valittavana kolme sävyä: Medium, Light ja Ultra Light. Ultra Light sopii erittäin vaalealle iholle (kellertävä sävy), Light on suomalaiselle iholle suosituin sävy, medium sopii tummemmalle ja ruskettuneelle iholle. Käyttö: Levitä tuotetta mukana tulevalla meikkisienellä ohut kerros ja häivytä voide iholle sormin. Voidetta voi levittää paikallisesti paksumman kerroksen häivyttääkseen pigmenttimuutoksia tai pieniä näppylöitä. Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Älä levitä vaurioituneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.  
 • Normaalille ja sekaiholle kehitetty hoitovoide antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä ravitsee ympäristötekijöiden, kuten auringon, tuulen ja kylmyyden,rasittamaa ihoa. Hoitovoide ei sisällä sheavoita, kuten kuivan ihon hoitovoide, jolloin se sopii paremmin rasvoittuvammalle iholle. Indikaatiot: Sopii kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin sekä aina kun on tarvetta. Käytä yhdessä WiQo Smoothing Face Fluid -kasvoemulsion kanssa, jotka yhdessä takaavat iholle aktiivisen stimuloinnin ja suojan. Varoitukset: Hoitovoiteen sisältämät kasviuutteet voivat aiheuttaa värimuutoksia voiteen koostumukseen, mikä ei vaikuta tuotteen laatuun tai tehoon.
 • Kasvoemulsio sisältää matalan pH:n glykolihappoa (8%), jonka koostumus on tasapainotettu iholle sopivaksi. Matalasta pH-arvosta (noin 3) huolimatta kasvoemulsio sopii kaikille ihotyypeille eikä aiheuta polttelun tunnetta iholla. Tuotteen levittämisen jälkeen ihon biokemiallisten mekanismien täytyy palauttaa madaltunut pH -arvo alkuperäiseen arvoonsa ja siksi on tärkeää odottaa vähintään 30 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä, jotta happaman tuotteen teho ei katoa. Palauttaakseen ihon pH-arvon luonnolliseen tasoonsa entsyymijärjestelmä pakottaa ihon tekemään päivittäisen “kuntoilunsa”, mikä johtaa uudistumisprosessin jatkuvaan aktivoitumiseen. Indikaatiot: Sopii kaikille ihotyypeille. Voi käyttää myös kesäkuukausina. Käyttö: Levitä tuotetta iltaisin puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 30 minuuttia ennen hoitovoiteen levitystä. Rasvoittuvalla iholla tuotetta voi käyttää ainoana hoitotuotteena. Muilla ihotyypeillä tuotetta tulisi käyttää yhdessä WiQo Moisturizing Face Cream -hoitovoiteen kanssa. Kasvoemulsio toimii parhaiten, kun se levitetään 30 minuuttia ennen muita ihonhoitotuotteita. Tuotteen säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Varoitukset: Vältä silmänympärysihoa. Levitä tuotetta ainoastaan ehjälle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Voi vaurioittaa herkkiä objekteja (helmet, piilolinssit). Suositellaan käyttämään yhdessä aurinkovoiteen kanssa, jos auringossa oleillaan pidempään. Ensimmäisillä käyttökerroilla saattaa esiintyä vähäistä poltetta, pistelyä tai punoitusta.  

Otsikko

Go to Top