Epäpuhdas ja rasvainen iho

Beautyzone/Epäpuhdas ja rasvainen iho
Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
 • Ihanan raikas naamio! Pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävä kasvonaamio on tarkoitettu ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja pehmentämään juonteita. Hyaluronihappo stimuloi kollageenin muodostusta parantaa ihon kimmoisuutta. Tuotteen raikas ja kevyt koostumus viilentää ihoa. Se voi alentaa ihon lämpötilaa jopa 2 asteella heti levityksen jälkeen. Naamio tuntuu miellyttävän pehmeältä.  Se sopii hyvin rauhoittamaan ihoa myös esteettisten toimenpiteiden jälkeen. Naamio jättää ihon mattapintaiseksi. Erinomainen tuote etenkin kesällä! Esteettisestä lääketieteestä johdetulla pienimolekyylipainoisella hyaluronihapolla on kyky tunkeutua syvemmälle epidermikseen verrattuna muihin hyaluronihappomuotoihin. Se toimii kuin luonnollinen sieni sitoen suuria määriä vettä, joka kosteuttaa ihoa ja tasoittaa syviä juonteita. Huomioi riitoisa 100 ml pakkauskoko! Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille-, rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Tuoksu: Ceylan-tee ja tuore sitrus. Käyttö: Levitä paksu kerros puhdistetulle iholle siveltimellä tai sormin. Voidaan käyttää kasvoille, kaulalle ja decolleteelle.  Anna naamion vaikuttaa noin 10 minuuttia ja poista ylimääräinen  vanulapulla tai harsolla. Älä levitä silmäluomille. Käytä spaattelia kun otat tuotetta purkista.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Kaipaako ihosi tehokasta kosteutusta? Superkosteuttava, erittäin riittoisa, esteettistä lääketieteestä johdettua hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttaja kaikille lisäkosteutta tarvitseville ihotyypeille. Tuotteessa on miellyttävä  geelityyppinen mikroemulisioteknologiaa hyödyntävä raikas koostumus, joka imeytyy ihoon täysin jättäen huomaamattoman silkkisen pinnan. Tämä on loistava tuote esim. lämpimänä vuodenaikana ja asiakkaille, jotka pitävät kevyestä hieman viilentävästä, ja tehokkaasti kosteuttavasta koostumuksesta missä on raikas tuoksu. Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, mikä mahdollistaa ihon kosteuttamisen syvemmältä sekä pitkäkestoisemmin verrattuna muihin suurempi molekyyliisiin hyaluronihappomuotoihin. Tämän lisäksi pieni molekyylyikoko mahdollistaa juonteita häivyttävän vaikutuksen. Hyaluronihapon teho perustuu sen voimakkaaseen kosteudensitomiskykyyn. Se muistuttaa sientä joka pystyy sitomaan itseensä huomattavan suuren määrän kosteutta. Hyaluroninc Moisturizerin pakkauskoko on 100 ml joka on puolet suurempi kuin yleisimmät 50 ml pakkauskoot. Levitä puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivällä sekä yöllä. Vältä silmäluomia.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Environ® AVST Hydrating Clay Masque -kasvonaamio kosteuttaa ( E- ja B5 -vitamiinit) ja poistaa ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta sekä kuorii ihoa hellävaraisesti.(kaoliini). Tuote sopii kaikille ihotyypeille koko kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vinkki: sopii suojaamaan couperosaihoa saunassa. Käyttöohje: Levitä Hydrating Clay Masque puhdistuksen jälkeen tasaisesti kasvoille, myös silmäluomille. Tuote muuttuu asteittain läpinäkyväksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Käytä kerran tai kaksi viikossa. Pese pois huolellisesti Environ®-puhdistusaineella, pyyhi kasvovedellä ja levitä käyttämäsi A-vitamiinivoide. Voidaan käyttää myös yön yli A-vitamiinivoiteen päällä kosteuttamaan tai poistamaan rasvaisuutta iholta. Suositellaan käytettäväksi 10-12 viikon kuluessa avaamisesta.  
 • Päivävoide, joka antaa pitkäkestoisen, maksimaalisen SPF 50 UVA- ja UVB -suojan. Ultrakevyt koostumus ja miellytävän raikas tuoksu! Voide  ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä valkoista pintaa iholle. Tuote muodostaa iholle hikoilulta suojaavan, pitkäkestoisen kalvon. Toimii erinomaisesti myös meikkivoiteen alla. Se sopii myös erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkeen suojavoiteena. Käy kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Levitetään puhdistetulle iholle. Odata 5 minuuttia ennen mahdollisen meikin levitystä. Voidaan käyttää päivävoiteena tai hoitovoiteen kanssa yhdessä suojaamaan ihoa UVA- ja UVB -säteilyltä. Ei suositella silmäluomille.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Melkeinpä mikä tahansa iho-ongelma voi saada apua niasiiniamidista!  Aktiivinen seerumi sisältää korkean 5% pitoisuuden niasiiniamidia.  Seerumin koostumus on hyvin kevyt, voidemainen, samettisen pehmeä ja hyvin ihoon imeytyvä. Niasiiniamidi (B3-vitamiinin muunnos)  on yksi tämän hetken suosituimmista ainesosista kosmetiikassa monipuolisuutensa ja tehokkuutensa vuoksi. Seerumi mm. vähentää punoitusta, tulehdusta, pigmentaatiota, epäpuhtauksia ja parantaa ihon yleistä rakennetta. Niasiiniamidi on yksi laajimmin tutkituista paikallisista ihonhoitoaineista. Lukuisat vertaisarvioidut tutkimukset ovat tuoneet esille sen monia etuja iholle esim. kliinisesti todistettu teho kirkastaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia sekä hoitaa aknea. Niasiiniamidi  vahvistaa ihon suojakerrosta, kosteuttaa ja tasapainottaa ihon mikrobiomia vähentämällä C.acnes bakteerin toimintaa. Seerumi sisältää pehmittävänä aineena 10% vegaanista skvalaania, vakaata skvaleenijohdannaista mitä ihon tuottama tali sisältää luonnostaan. Tulehdusta ehkäisevien/lievittävien ominaisuuksien ansiosta skvalaani on suosittu aknen, ihottumen ja erilaisten herkkyystilojen lievityksessä.  Skvalaani ei ole komedogeeninen eli se ei tuki ihuokosia. Näin se sopii hyvin epäpuhtaalle ja/tai akneen taipuvaiselle iholle. Oliiviskvalaani on osa kestävän kehityksen lähestymistapaa vihreän kemian periaatteiden mukaisesti. Käyttö: Levitä pieni määrä seerumia hyvin puhdistetulle iholle. Vältä silmänympärysaluetta. Tuotetta suositellaan hoitosarjana yökäyttöön 10 - 15 päivän ajan. Jos iho tuntuu herkälle ja/tai siinä on hilseilyn merkkejä, hoito tulee keskeyttää muutamaksi päiväksi. Epäpuhdas- ja akneiho hyötyy parhaiten, jos tuotetta käytetään päivällä sekä yöllä. Anna tuotteen imeytyä hyvin ennen kuin levität voiteen.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • Radiance -voide on kehitetty ihon  pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon värin tasoittamiseen. Raikas, geelimäinen, kevyt voide viilentää ihoa levitettäessä, tekee ihosta silkkimäisen pehmeän ja jättää ihon mattapintaiseksi. Voide sisältää niasiiniamidia (2%) yhdessä heksyyliresorsinolin (1%) kanssa. Tämä yhdistelmä tasoittaa säännöllisesti käytettynä ihon värivirheitä sekä ennaltaehkäisee niiden syntymistä. Tuote sisältää myös transdermaalisen tehosteen,  joka lisää aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon. Sopii myös tummalle ihotyypille. Normaalille ja kuivalle iholle suosittelemme seerumin voiteen alle. Seka- ja rasvaiselle iholle tuote riittää yleensä yksinään. Tuotteen tuoksu on peräisin mandariinin eteerisestä öljystä. Käyttö: Levitä puhdistetulle iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Käytetään yövoiteena.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty
 • C-mikrovesi on ns. 2 in 1 tuote joka puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä misellivesi sopii yksinään parhaiten kevyen meikin puhdistukseen tai vaikkapa ihon aamupuhdistukseen. Ainoana puhdistustuotteena se ei poista etenkään raskaampaa meikkiä. Se sopii kuitenkin erinomaisesti ihonpuhdistuksen viimeistelyyn kasvoveden tapaan. Tuotteen sisältämä C-vitamiini estää vapaiden radikaalien vaurioita ja kirkastaa ihoa ja parantaa kollageenin muodostusta.  Tuote on alkoholiton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteen koostumus on täysin nestemäinen ja tuoksu on miellyttävän raikas ja sitruunainen. Käyttö: Levitä kasvoille vanulapulla. Jos kasvoilla on meikkiä, käytä useamman kerran. Ei tarvitse huuhtoa pois.  
  Tuotetekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty

Otsikko

Go to Top